Antoanela Manac revine în concurs la Europe Triathlon Cup

63
Antoanela Manac revine în concurs la Europe Triathlon Cup

Antoanela Manac revine în competițiile internaționale și câștigă cursă în România. Despre evoluția triatlonistei la Europe Triathlon Cup Caorle | Elite Women și succesul în Turul Ciclist Celco – Marea Neagra am aflat de pe pagina de socializare a sportivei aici.

Antoanela Manac revine cu un prim succes după aproape un an de pauză competițională!

Antoanela a concurat la Cupa Europeană de Triathlon Sprint din Caorle, prima cursă de altfel din acest sezon. Antoanela a fost pe 48. A câștigat germanca Lena Meißner!

”După aproape 1 an de pauză competițională impactul a fost dur, rezultatul fiind departe de ce așteptam și pentru ce venisem.În ciuda faptului că mă simțeam pregătită, nu mi-a ieșit așa cum planuisem, concurența a fost puternică și cursa neașteptat de sufocantă.Dar toate acestea mă ajută să revin în “race mood” și să mă pregătesc pentru următoarele competiții care urmează.” -Antoanela Manac

Și a urmat Turul Ciclist Celco – Marea Neagra

”Astăzi la tura de fond pe distanța de 95 kilometri am reușit să trec prima linia de finish cu timpul de 2 ore și 19 minute. Am câștigat tricoul roz al competiției alături de Daniel Crista, tricoul galben și de noua mea echipă, Steaua Cycling Team!”

A urmat startul la etapa de circuit (45 de minute pe un traseu de 4 km + tura de deprtajare). A fost locul 1 în clasamentul general după toate cele trei probe din concurs: contratimp individual (6km), etapa de fond (95km) și circuit (32km) pentru Antoanela.

Antoanela Manac și Felix Duchampt au avut cele mai bune rezultate în 2020. Felix Duchampt a câştigat Cupa Continentală în Cuba. Antoanela Manac a încheiat pe 2 la Cupa Continentală din India. Antoanela Manac e campioana din programul de pregatire FRTRI pentru Jocurile Olimpice.

Pe AIMX aflați  aici despre întrecerile internaționale la care va participa Anca Tabără  la parapantă