Antoanela și Felix sunt cei mai buni! Erick Rogoz Lorincz e campion la Triatlon U23

0
623
Antoanela și Felix sunt cei mai buni! Erick Rogoz Lorincz e campion la Triatlon U23

Antoanela și Felix au fost reperele triatlonului și in 2020. Acum la Campionatul Național de distanță Olimpică, Antoanela Manac a fost urmată de Delia Dudău și de Alice Perjoiu. Felix Duchampt a fost urmat de Nicolae Șeitan și de Erick Rogoz. La Campionatul Național de distanță Medie, Mihai Vigariu a câștigat în fața lui Hunor Béreș și a lui George Murar.

Antoanela și Felix sunt cei mai buni! Mihai Vigariu e campion național la Triatlon pe distanța medie. Declarația campionului:

Mihai Vigariu
Béres Hunor
George Murar, sursa Federatia Romana de Triatlon

”E o mare bucurie! Îmi confirmă acest rezultat că mergem pe drumul cel bun. Peste trei săptămâni urmează un Full Iron Man în California. A fost un test la Naționale. Am fost suficient de rapid să ies pe primul loc. Toate cursele pe care le am le tratez cu importanță maximă. Obiectivul acestui an este în California. O să încerc să fac opt ore jumătate pe un IronMan!Și la Mamaia am avut un obiectiv important, acest titlu național. Concurența a fost și băieții m-au ajutat să împing și la bicicletă și la alergare.”

-Mihai Vigariu pentru AIMX.

Antoanela și Felix sunt cei mai buni! Erick Rogoz Lorincz e campion la Triatlon U23

500 de triatloniști s-au întrecut în stațiunea Mamaia la cel mai important concurs din sud estul Europei: Heroes Mamaia 2021. Felix Dushamps, reprezentanul României la Jocurile Olimpice, a devenit campion național pe distanța standard, iar Mihai Vigariu s-a impus la “half”. Antoanela Manac și Adel Koter au fost medaliatele cu aur la feminin. Cel mai vârstnic participant a avut 70 de ani și a încheiat cei 700 de metri de înot, 90 de kilometri de bicicletă și 21 de alergare.

Marcăm și argintul cucerit de Arian Notretu și de Robert Tamarjan dupa o cursa formidabila ei au obtinut locul doi la Cupa Mondiala de Paratriathlon din Alanya

Octavian Ilina a dat din nou dovada de ambitie si determinare si a concurat desi inca nu exista clasificare pentru el si concureaza intr-o categorie superioara.Antrenorii lor sunt Dan Nistoroiu, Iosif Crisan si Marius Grigore.

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din Triatlon!

Autor Ovidiu Pețenghea