Aradeanul Adelin Kotrong traieste momente dificile in gimnastica

390
Aradeanul Adelin Kotrong traieste momente dificile in gimnastica

Aradeanul Adelin Kotrong a revenit dupa o pauza de 4 ani si a reprezentat Romania la doua Campionate Europene de Gimnastica Artistica. Adelin a concurat la mai multe Cupe Mondiale si la un Campionat Mondial. Kotrong e septuplu medaliat la Nationale. De la 1 noiembrie e acasa la Arad. Incearca sa se mentina in forma.

Aradeanul Adelin Kotrong nu mai este dorit la lotul national.  

Aradeanul Adelin Kotrong traieste momente dificile in gimnasticaAdelin a postat si pe pagina sa de Facebook ca a fost scos din echipa fara niciun argument.

 „Anul acesta am fost scos din echipa de Europene cu 4 zile înainte, fără nicio explicație, pur și simplu nu mi-am auzit numele. Marius Urzică a luat decizia singur când am plecat. Nici nu m-a privit in ochi! Atunci când am incercat sa ii cer explicații, explicatia a fost ca: perspectiva si rezultate. 

Adelin sustine ca a fost eliminat din competitiile internationale pe motive care nu tin de performanta sau profesionalism.

”Sunt sportivi care nici nu au prins echipa niciodată sau nu m-au bătut niciodată, eu am revenit după 4 ani si după 1 an, la prima mea participare la 6 aparate am venit al doilea din România la individual compus, cea mai complexa proba din 15 oameni la lot. Am obtinut alte trei medalii(argint la sol după Marian Dragulescu, argint la cal, bronz la bara).
Nu m-am certat niciodată cu Marius Urzica. Eu oricum nu mai vreau sa ma întorc la lot cât timp e el acolo. M-a mințit si m-a trădat!”-Adelin Kotrong

Lui Adelin ii place sa concureze la sol, sarituri si cal cu manere. La sol are cel mai bun rezultat. Este vicecampion european de juniori.

Pe AIMX puteti citi AICI despre participarea lui Robert Glinta la Londra si despre ultimele pregatiri pe care le face inainte de Europenele din decembrie.

Autor: Ovidiu Pețenghea