Robert Glinta face noi rezultate de referinta in acest sezon

230
Robert Glinta face noi rezultate de referinta in acest sezon

Robert Glinta face verificarile pentru Campionatele Europene in bazin scurt (25metri) programate intre 4-8 decembrie. Robert a inotat la Londra la International Swimming League. Competitia anuala se va incheia in decembrie in Las Vegas. Robert a facut parte din echipa Iron. Adversarele au fost Energy Standard care a castigat. London Roar care a fost pe doi. Cali Condors a treia clasata. In fata inotatorilor de la Iron a fost si LA Current. DC Trident, Aqua Centurions si New York Breakers au terminat dupa echipa pentru care a inotat Robert.

Robert Glinta face analiza evolutiei la International Swimming League si anunta obiectivul din decembrie.

Robert Glinta face noi rezultate de referinta in acest sezon”Din pacate, evolutia echipei IRON s-a incheiat. Nu am reusit calificarea in etapa finala din Las Vegas. Am avut insa un parcurs frumos, si individual si cu echipa.  cu evolutia cea mai buna fiind in Budapesta. Insa cel mai mult a contat acumularea punctelor pentru clasament si nu neaparat timpii realizati.”-Robert Glinta

Robert a inotat in probele de 50, 100, 200 metri spate. A participat in probele de stafeta 4×100 mixt si 4×100 liber. A obtinut rezultate season best la toate probele la care a participat!

”A fost o experienta inedita si ma bucur ca am avut oportunitatea de a face parte din aceasta noua era a inotului mondial. Oportunitate creeata de noua liga ISL (International Swimming League). As putea spune cel mai spectaculos eveniment la care am participat in toata cariera mea. A fost cea mai frumoasa si puternica energie de concurs.”-Robert Glinta

In continuare Robert se pregateste pentru Campionatele Europene in bazin scurt (25metri). In prima saptamana din decembrie va fi in bazin si va avea sansa sa-si etaleze forma de moment. Robert Glinta este primul sportiv, inotator al Romaniei calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Pe AIMX aflati cum a incheiat sezonul Raluca Olaru. Cate kilograme a avut la total in concursul din Franta la haltere! Articolul este aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea