Atleta Mihaela Acatrinei de la CS Unirea Alba Iulia este cea mai bună sportivă

79
Atleta Mihaela Acatrinei de la CS Unirea Alba Iulia este cea mai bună sportivă

Atleta Mihaela Acatrinei a fost premiată la Gala Sportului Județean Alba pentru rezultatele din acest an. 45.000 de lei a fost valoarea premiilor, iar DJST Alba s-a ocupat de centralizarea rezultatelor, realizarea clasamentelor,trimiterea trofeelor și a diplomelor sportivilor. Anunțarea câștigătorilor a fost online. La Campionatele Naționale de marș de la Craiova, la primul concurs al anului Mihaela Acatrinei și echipa CS Unirea Alba Iulia au început să adune medalii în 2020.

Atleta Mihaela Acatrinei a devenit, în premieră, campioană națională, cu un record personal.

CS Unirea Alba Iulia a dominat întrecerea de debut în 2020, Mihaela Acatrinei a fost urmată de Ana Rodean. Club din Alba Iulia a cucerit și medalia de aur pe echipe.

La întrecerea de 20 kilometri Mihaela Acatrinei ( dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/ CSU Reșița) a făcut record personal: o oră 35 de minute și 7 secunde. Antrenorul Mihaelei este Gabriel Avram premiat la rândul său la gala județului Alba.

Atleta Mihaela Acatrinei de la CS Unirea Alba Iulia este cea mai bună sportivă

Mihaela a încheiat anul în top! A obținut medalia de bronz la Campionatul Balcanic de Marș, la proba de 20 kilometri, la Zrenjanin în Serbia. Mihaela a fost singura medaliată a delegației României, formată din 12 sportivi, șase la feminin, șase la masculin. Mihaela Acatrinei s-a clasat pe trei după o oră 45 de minute și 7 secunde.

Mihaela are 23 de ani și practică sport de 11 ani. Este multiplă campioană națională la junioare și tineret. La Campionatele Naționale de marș din septembrie, Mihaela a câștigat în echipă cu Ana Rodean și Georgiana Jid. Medalii de argint au fost obținute de Mihaela Acatrinei – la senioare și Georgiana Jid – la tineret. Competiția atletică s-a desfășurat, în premieră pentru România pe pistă, pe distanța de 20 de kilometri, la Stadionul “Iolanda Balaș Soter” din București.

Pe AIMX aflați aici și vești din înot

Autor Ovidiu Pețenghea