Vlad Stancu face baremul pentru Europenele de juniori la inot!

83
Vlad Stancu face baremul pentru Europenele de juniori la inot!

Vlad Stancu a facut baremul la 1500 metri. Cu 6 recorduri nationale, Vlad arata potentialul pe care poate sa-l aiba si la seniori. La 1500 metri Vlad are nou record la 15 si 16 ani. La 400 liber la 15 si 16 ani recordul anterior era al lui David Popovici a carui evolutie in Ungaria a fost remarcabila.

Vlad Stancu se remarca la GYÕR Open Olympic Qualification Event!

Vlad a obtinut primul loc la 1500 metri, la 400 liber, la 200 liber si loc 2 la 50 liber si loc 3 la 200 metri spate. Tanarul sportiv este nascut in 2005. Este antrenat de Iulia Becheru de la 12 ani. Sunt aproximativ 3 ani jumatate de colaborare de succes. A inceput sa faca recorduri nationale de la 14 ani la probele 400,800,1500 metri liber.

Vlad Stancu face baremul pentru Europenele de juniori la inot!

Iulia Becheru l-a preluat de la CSS1 unde lucra cu Gina Mirea. S-a mutat la Aqua team, iar acum este legitimat la CSA Steaua prin prisma colaborării pe care Aqua Team o are cu Steaua.

”Anul acesta ar fi trebuit sa aibă FOTE dar s-a anulat competitia. Obiectivul va fi la Campionatul European de Juniori. Asteptam sa vedem calendarul competitional international.

In pandemie a fost complicat! Am lucrat online pregatire pe uscat. Insa nu se compara cu antrenamentele din apa. S-au anulat competitii si internaționale si nationale. Este dificil sa ii pastrezi concentrati in conditiile in care nu se preconizeaza competitii apropiate.

Competiția de la Gyor a fost cu emotii. Intai nu am stiut daca se tine, apoi cand am aflat ca se organizeaza, am avut multe necunoscute referitor la intrarea in Ungaria. Am tot sunat la ambasada,consulat,politia de frontiera si am primit informatii diferite. Toti copiii si-au mers cei mai buni timpi! Vlad si David au facut si recorduri nationale! Vlad a facut 6, David a realizat 4 recorduri nationale!”-Iulia Becheru

A fost succes pentru romani in Ungaria. Au fost 31 de medalii: 16 aur,9 argint,6 bronz spre satisfactia juniorilor si a Iuliei Becheru.

Pe AIMX aflați aici vesti din sporturile de iarna

Autor Ovidiu Pețenghea