Atletismul romanesc s-a unit contra Coronavirusului. Mesaje din intreaga tara

186
Atletismul romanesc s-a unit contra Coronavirusului. Mesaje din intreaga tara

Atletismul romanesc are o misiune ingrata. Jocurile Olimpice au fost amanate, sportivii se antreneaza cum pot, izolati. Presedintii Asociatiilor Judetene de Atletism din Romania le transmit tuturor celor implicati in activitatea atletica ganduri puternice, pline de speranta!

Atletismul romanesc este unit de lupta impotriva Covid-19! Alina Laura Pazari a initiat proiectul si reprezentantii cluburilor au raspuns apelului facut de Directorul coordonator al Asociatiilor Judetene de Atletism din Romania.

”Impreuna suntem o echipa puternica. Impreuna trebuie sa depasim aceasta perioada! Totul va fi bine! ”-Alina Laura Pazari

Atletismul romanesc s-a unit contra Coronavirusului. Mesaje din intreaga tara

Cred ca este momentul potrivit sa ne aratam solidaritatea fata de un moment dificil prin care trece sportul romanesc si cel mondial.-Alina Laura Pazari

M-am gandit ca impreuna cu, colegii mei, Presedintii Asociatiilor Judetene de Atletism din Romania sa creem un colaj video prin care sa ne exprimam optimismul si dorinta de arata ca depasim momentul impreuna.

Aceste mesaje vin ca o continuare a mesajului presedintelui Federatiei Romane de Atletism, Florin Florea, care ne incurajeaza sa ramanem optimisti si sa nu renuntam la visele noastre, sa devenim mai buni si performanti”-Alina Laura Pazari

Presedintii cluburilor au raspuns apelului Federatiei Romane de Atletism.

Un sportiv adevarat intotdeauna va gasi modalitati de a practica sport si de a se adapta pentru a continua sa-si ineplineasca pasiunile”- Paul Coman-Presedinte Asociatia Municipala de Atletism Bucuresti.

Din capitala in toata tara mesajul de lupta impotriva Coronavirusului a fost preluat de toate cluburile.

”Trebuie sa ne pastram calmul si optimismul! Totul va fi bine!” Cristin Man-presedinte Asociatia de Atletism Alba.

”Nu este munte care nu poate sa fie urcat. Nu este cursa care sa nu poata sa fie terminata. Nu vom renunta niciodata la speranta! Inima sus! E greu, dar totul va fi bine.” Olivia Brosovszki-Secretar general al Asociatiei Judetene de Atletism Arad.

”Sportul din Romania trebuie sustinut! Sportul din Romania are nevoie de noi! Sportul din Romania suntem noi.” Robert Olah-membru Asociatia de Atletism Judeteana Bihor.

”Am fost noi in stare sa invingem gravitatia si timpul, vom invinge si un virus! ”Marian Damian- Vicepresedinte Asociatia de Atletism Judeteana Giurgiu

”Nu fi complice la raspandirea virusului! Impreuna suntem mai puternici!”-Razvan Tomozei-Membru Asociatia de Atletism Judeteana IASI

Presedintii Asociatiilor Judetene de Atletism din Romania au transmis cateva ganduri bune atletilor, antrenorilor si tuturor celor implicati in atletism.

Atletismul romanesc s-a unit contra Coronavirusului. Mesaje din intreaga tara

”Fiti puternici, protejativa si cu siguranta aveti toate atuurile sa treceti si peste aceste momente. Succes!” Liliana Mihailescu Presedinte Asociatia de Atletism Arges.

”Este o grea incercare pentru intreaga omenire. Trebuie sa fim extrem de disciplinati si ascultatori fata de autoritati. Asa vom reusi sa trecem cu bine.” Dragos Mihali-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Bistrita

”Vom fi mai puternici si mai uniti, impreuna vom reusi!”-Constantin Nacu-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Botosani.

”Omenirea trece printr-o perioada dificila. Toti traim astazi clipe dificile. Responsabili, solidari si increzatori vom iesi mai puternici din aceasta poveste.” Silviu Prescornitoiu-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Brasov.

” Stim ce avem de facut! Trebuie sa fim responsabili! Vom invinge!”.Puiu Vas-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Braila.

”Stam acasa azi ca sa ne putem imbratisa maine. Fiti responsabili pentru viitorul vostru!”.Cristiana Ghita -Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Buzau.

”E ironic sa-i spui unui sportiv sa stea. Asa ca spunem alearga spre sanatate. Totul va fi bine!”. Irin Dumitru- Presedinte Asociatia Judeteana de Caras Severin.

Atletismul romanesc are un mesaj de unitate la nivel national!

”Romania trebuie sustinuta! Romania are nevoie de noi. Romania suntem noi. Cand ne facem bine mergem in vacanta in Romania, umplem si stadioanele si salile de sport.” Marcel Ioan-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Cluj.

” Speram ca in cel mai scurt timp acest cosmar sa treaca. Sa fim din nou pe stadioane in salile de sport. Sa ne bucuram de munca sportivilor nostri.”Andre Szemerjai-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Constanta

”Multa rabdare si multa sanatate! Totul va fi bine!”Dumitru Vaduvoiu-Presedintele Asociatiei Judeteane de Atletism Galati

”Depinde de noi sa fim uniti si solidari. Totul va fi bine! ” Zoltan Jakocs-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Harghita

”Stati in casa si in cel mai scurt timp ne vom revedea pe stadioane acolo unde ne simtim cel mai bine. Aveti grija de voi si de cei dragi.”Emer Toma-Presedintele Asociatiei Judetene de Atletism Hunedoara

”Haideti sa le aratam tuturor ca ne pasa. Din suflet va spun, din frumosul Maramures stati langa familii, langa cei dragi voua, dar in casa!”-Adrian Bonat-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Maramures

”Curaj, intelepciune si rabdare! Atletismul a fost si va fi intotdeauna. Numai cu dragoste pentru acest sport vom reusi impreuna. Curand pe Stadioane!” Dan Cojocaru-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Neamt

”Haideti sa nu ne panicam si sa facem tot ce tine de noi pentru a inlatura acest virus. Putem sa avem si in aceasta perioada un stil de viata sanatos. Fiti responsabili, stati acasa dar faceti sport ca sa fim sanatosi!”- Robert Munteanu- Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Prahova

”Un sportiv pentru a fi valoros, sa fie invingator trebuie sa stie sa piarda. Acum trebuie sa stim sa pierdem, iar ca sa castigam in viitor trebuie sa stam acasa. Horia Macari-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Satu Mare.

”Tratand responsabil situatia actuala si respectand regulile la fel ca si in sport cu solidaritate, consecventa, incredere si speranta vom reusi sa traversam aceasta perioada.” Lucian Birlogeanu-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Salaj.

”Aveti grija de voi si de persoanele din jurul vostru. Va recomand o dieta sanatoasa, echilibrata si miscare dar efectuata in casa.” Elena Vizitiu-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Suceava.

” Aceste zile sunt dificile pentru toata lumea. Trebuie sa fim responsabili, sa stam acasa! Portile stadioanelor se vor deschide pana atunci aveti grija de voi!”Sorin Staicu Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Timis.

”Sportul a fost si va fi viata mea! Familia Sportului sustine Romania!” Elena Moruzov-Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Tulcea.

”Inca un obstacol pe care trebuie sa-l depasim in cursa vietii! Stai acasa!”Mihai Soimu Presedinte Asociatia Judeteana de Atletism Valcea.

Sursa Federatia Romana de Atletism

Pe AIMX puteti citi aici si despre rezultatul contestat la Quarantine Backyard Ultra.