Bike TRIAL,EXTREM: Un biker italian s-a plimbat cu bicicleta pe structura podului de la Cernavoda. A fost dat jos de Politie

638

Brumotti practica BIKE TRIAL-ul de la 11 ani  

Italianul Vittorio Brumotti a incercat sa traverseze podul Anghel Saligny, de la Cernavoda, cu bicicleta. Biker-ul s-a urcat pe suprastructura podului si a pedalat pe grinzile late de doar cativa zeci de centimetri. Brumotti nu a reusit sa-si duca provocarea extrema la capat. A fost somat de politisti sa coboare de pe podul care are inaltimea maxima de 30 de metri. Desi risca si pana la un an de inchisoare conform legislatiei italianul s-a ales doar cu un avertisment.

Brumotti practica bike trial-ul de la varsta de 11 ani si are trei aparitii in Cartea Recordurilor. Sportivul de 37 de ani a impresionat dupa ce a reusit 71 de sarituri pe roata din spate a bicicletei pe varful ueni stanci aflate la 150 de metri deasupra nivelului marii.

In 2015 a cucerit cea mai inalta cladire din lume: Burj Khalifa ( 828 de metri ), din Dubai.  Brumotti a urcat cele aproximativ 4400 de trepte (160 de etaje), in doua ore si 20 de minute stabilind un nou record mondial. Pe pagina sa de facebook Brumotti este urmarit de peste doua sute de mii de fani.

Credit Photo: Vittorio Brumotti Facebook