Bilant la Campionatele Europene de Haltere. Romania are 14 medalii la Batumi

355
Bilant la Campionatele Europene de Haltere. Romania are 14 medalii la Batumi

Bilant la Campionatele Europene de Haltere la un an dupa reusita senzationala de la Izvorani despre care AIMX a scris aici! In Georgia delegatia Romaniei a castigat 14 medalii.  La Batumi fetele au castigat  sase medalii de aur! Detalii aici!

Bilant la Campionatele Europene de Haltere: 6 medalii de aur, trei de argint si cinci de bronz pentru Romania.

Elena Andries a cucerit trei medalii de aur, la categoria 49 Kilograme. Loredana Toma a castigat trei medalii de aur la categoria 64 Kilograme.  Irina Lepsa a obtinut doua medalii de argint la 64 Kilograme, la stilul smuls si la total  si una de bronz, la aruncat.  Bianca Molie a completat seria reusitelor Romaniei la Batumi. Bianca a participat la categoria 71 Kilograme si a obtinut un argint, la stilul smuls si o medalie de bronz, la totalul olimpic. Medalii de bronz au fost castigate si de Cosmina Pana, la categoria 45 Kilograme, la stilul aruncat. Cristian Marian Luca a obtinut bronz la categoria 55 kilograme, la smuls. Sorina Hulpan a reusit sa ia bronz la stilul aruncat, in limitele categoriei 59 Kilograme.

Bilant la Campionatele Europene de Haltere. Romania are 14 medalii la BatumiMadalina Bianca Molie a evoluat consistent la stilul ei preferat, smuls. Molie a fost ultima reprezentanta a Romaniei care a urcat pe podium. Bianca a  reusit sa ridice 101 kilograme la ultima incercare. Acest rezultat a plasat-o pe doi, mai sus fiind doar puternica Anastasia Romanova. Rusoaica a intrat ultima in concurs si a pus in final pe bara 112 kilograme.

La stilul aruncat Molie a inceput intrecerea la 111 kilograme, iar a treia a fost la 114 kilograme. Din nou Romanova s-a impus cu 128 de kilograme. Cu un total impresionant de 240 de kilograme, rusoaica a cucerit detasat si a treia medalie de aur, urmata de britanica Emily Godley, cu 216 kg. Madalina a castigat bronzul cu 215 kilograme. Bianca Molie a obtinut cel mai bun rezultat din cariera la 22 de ani.

Sursa Foto: Federatia Romana de Haltere