luni, februarie 26, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXBilant pentru Bontiu: 751 km si victorie in fata rivalului grec la...

Bilant pentru Bontiu: 751 km si victorie in fata rivalului grec la Atena

Bilant pentru Bontiu dupa 238:56:23 pe traseul din Atena. Adrian a alergat contra grecului  Kokonias Anagnostis.

„Ma simt foarte bine, sunt putin obosit , e normal, dar nu am nicio „avarie”. Toate problemele au fost rezolvate in timp util acolo, nu aduc nimic acasa cu mine. Cel mai greu mi-a fost in ziua a 4-a cand trebuia sa recuperez distantele fata de „Target”.  Am fortat un pic peste limite si am cedat nervos! Prin calm si prin ruperea oricarui contact cu exteriorul am trecut peste acel moment. Din acel moment am decis sa nu mai ma gandesc la 1000 km. Am privit cursa ca pe o intrecere de 10 zile. Eram eu si grecul si trebuia sa castig in fata lui. Lucru care s-a si intamplat.”

Bilant pentru Bontiu  dupa 751 km. alergati in 238:56:23 pe traseul din Atena.

„Niciodata nu am zis ca „voi alerga 1000km” ! De fiecare  data am spus „10 zile spre 1000km”, si asta mi-a ieșit : 751 km, dupa ce din ziua a cincea am parcurs distantele cu mult calm si cu scopul de a ma distanta cat mai mult de grec.”

Bilant pentru Bontiu dupa un efort sustinut. Nu stie daca va mai reveni la Atena pentru o noua incercare la 1000km.

  „Nu pot sa zic nimic acum, dar cu siguranta voi mai alerga curse de 10 zile. Pana atunci trebuie sa-mi imbunatatesc performanța la 6 zile. Ma bucura faptul ca sunt sanatos si pot in continuare sa particip la astfel de competitii.”

Adrian Bontiu a invatat din intrecerea de la Atena ca factorul cheie e  concentrarea.

„Trebuie sa ma concentrez numai pe cursa. Sa nu ma intereseaze ce se vorbeste in exterior  despre mine si  sa-mi vad de treaba mea acolo pe bucla.” In acest moment tot ce e peste 700 de kilometri intr-un concurs de 10 zile este un rezultat destul de bun”, a precizat pentru site-ul nostru ultramaratonistul din Reghin.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE