Bronz pentru Robert Glință la Europene. Vlad Stancu face record!

90
Bronz pentru Robert Glință la Europene. Vlad Stancu face record!

Bronz pentru Robert Glință într-o cursă în care înotătorul român de 24 de ani a fost cronometrat cu 22 de secunde şi 74 de sutimi. Medalia de aur i-a revenit rusului Kliment Kolesnicov. Sportivul de 21 de ani, a fost cronometrat în 22.47, nou record al competiţiei.

Bronz pentru Robert Glință Robert Glinţă în proba de 50 de metri spate din cadrul Campioantelor Europene de nataţie în bazin scurt. A fost o nouă zi cu recorduri naționale pentru Vlad Stancu!

Robert Glinţă a intrat în finală cu al şaselea timp, 23.13. A înotat foarte bine reușind timpi din ce în ce mai buni de la serii până la întrecerea pentru medalii. A făcut record național 22:74 și a primit medalia de bronz!

Bronz pentru Robert Glință la Europene. Vlad Stancu face record!

Vlad Stancu a stabilit un record naţional în proba de 1500 metri, la 16, 17 şi 18 ani, la Campionatele Europene de nataţie în bazin scurt de la Kazan. Vlad a reușit și cu o zi înainte un nou record naţional la 16, 17 şi 18 ani în proba de 400 metri liber.

În competiție este și David Popovici. Sportivul antrenat de Adrian Rădulescu se simte bine în Rusia, La Kazan!  Alexandra Dobrin a reușit la Europene un Personal Best!

Antrenorul care a făcut deplasarea alături de tricolori este Adrian Rădulescu. Kinetoterapeut: Valentin Grigoraș. Arbitrii: Dan Ardelean și Marius Mihai Grigore. Conducător delegație: Vasile Silviu Anastase.

Tot în Rusia, David Popovici a făcut recorduri la Kazan, David a concurat recent la a patra etapă de Cupă Mondială FINA a sezonului 2021. Sportivul antrenat de Adrian Rădulescu e concentrat pe evoluția în bazinul de 25 de metri, unde realizează noi performanțe. O listă de recorduri naționale este realizată la Kazan Aquatics Palace.

David Popovici face recorduri în Rusia înainte de Campionatul Mondial în bazin scurt din decembrie programat în Abu Dhabi.

În proba de 100 metri mixt, la Kazan, David a oprit cronometrul în 54’81”, timp care reprezintă un nou record național la categoriile 17,18 ani.

Pe AIMX aflați aici și despre evenimentul de la „Cheile Gradistei” care îi așteaptă pe alergătorii montani pe 13 și 14 noiembrie la Spartan Race România.

Autor Ovidiu Pețenghea