Buceanu are 4400 kilometri dupa 1009 ore la Atena-Ultra-Fest!

197
Buceanu are 4400 kilometri dupa 1009 ore la Atena-Ultra-Fest!

Buceanu are 431 ore pana la finalul unui efort pe care si l-a planificat in capitala Greciei. Al doilea concurent era polonezul Pawel Zuk. El a bifat 4247 kilometri. Top 3 provizoriu era completat de brazilianul Cleberton Souza Oliveira.

Buceanu are stabilit un nou record national la intrecerea de la Atena obtinut dupa 1000 de mile! Nicu Buceanu are o strategie foarte bine pusa la punct. In primele 16, 17 zile a dormit cate 3 ore de doua ori pe zi. Acum a marit putin perioadele de odihna.

”Motivatia te ajuta sa incepi,insa cu disciplina actionezi in continuare.Durerea este ceea ce te opreste. Curajul este cel care te face sa continui.”-Nicu Buceanu

Buceanu are 4400 kilometri dupa 1009 ore la Atena-Ultra-Fest!

Nicu a avut un moment special in care i-a oferit iubitei Alisa Maria Lain inelul care sa-i tina uniti toata viata.

Nicu Buceanu este liderul concursului de 5000 de kilometri din cadrul Festivalului International de Ultramaraton de la Atena. A alergat in 22 de zile si cateva ore 2315 kilometri. Au fost momente idilice precum cererea in casatorie a iubitei, Alisa Maria Lain dar si zile de cosmar: o rana din talpa ajunsa, pana la carne, i-a dat mari batai de cap! Zilele ploioase i-au accentuat starea de iritabilitate pentru ca niciun strop de apa nu trebuie sa patrunda la rana pentru a grabi vindecarea. Astfel ca ultramaratonistul din Bucuresti a fost nevoit sa alerge cu cate doua pungi infasurate in jurul piciorului.

”Intodeauna un lucru pare imposibil,pana cand este facut.Singurul mod de a iti defini limitele,este sa le depasesti.Diferenta dintre o realizare si un vis este doar termenul limita”-Nicu Buceanu

Alisa Maria Lain si Nicu Buceanu dupa recordul national stabilit la 1000 de mile

Nicu Buceanu continua teribilul concurs de 60 de zile din capitala Greciei, Atena. Vrea sa devina primul roman care termina o astfel de intrecere de anduranta.

Pe AIMX puteti citi aici si despre ieseanca de la gimnastica ritmica medaliata cu aur consecutiv la Campioana a Romaniei ( 2 titluri la juniori si 4 la seniori).

Autor: Ovidiu Pețenghea