Campioni nationali la Slalom Special. Schi Alpin in Poiana Brasov

0
821
Campioni nationali la Slalom Special. Schi Alpin in Poiana Brasov
Sursa Foto CSA Steaua Bucuresti

Campioni nationali la Slalom Special sunt Alexandru Stefan Stefanescu si Iulia Petruta Benga! Ziua a doua a Campionatelor Nationale de schi alpin a adus din nou medalii clubului Corona Brasov. Sportivii antrenati de Emilian Focsaneanu, Cristiana Ghisoi si Bogdan Barbu au evoluat pe partia Sub Teleferic din Poiana Brasov

Campioni nationali la Slalom Special legitimati la Corona Brasov! Andrei Stanescu la categoria U18. Doua titluri de vicecampion, prin Diana Rentea si Szoke Hunor la U 18. De asemenea, Corona a mai castigat trei medalii de bronz prin Diana Rentea la U 21 si Andrei Stanescu si Robert Mart la aceeasi categorie.

Alexandru Stefanescu a obtinut primul loc in probele de slalom urias si slalom, masculin, U21;

Campioni nationali la Slalom Special in competitia de schi alpin, desfasurata la Poiana Brasov, sportivii antrenati de Andrei Szilágyi si-au aratat valoarea. Alaturi de Alex s-a remarcat si Maria Constantin.

Campioni nationali la Slalom Special. Schi Alpin in Poiana Brasov

La senioare, sportiva clubului Nan, Iulia Benga a castigat Slalomul Urias si Slalomul Special.

Miercuri, Iulia a terminat prima mansa in 44.15. A doau mansa s-a incheiat dupa 40.87. Isabelle Trifu a terminat prima mansa in 45.77, iar mansa secunda dupa 43,14. Diana Rentea a avut 45.46 in prima mansa si 43.64 in mansa a doua.

Remarcati la Slalom Urias in prima zi a Nationalelor de Schi Alpin. Alexandru Stefanescu a fost cel mai bun!

Campionul este legitimat la clubul CSA Steaua, unde il are ca antrenor pe Szilagyi Andrei. Alexandru Stefanescu este multiplu campion national la juniori si a obtinut al doilea titlu national si la seniori. Campioana Nationala este Iulia Benga protagonista si saptamana trecuta in Poiana la SES Nation Cup unde a castigat 3 din cele 4 probe de slalom!

Campioni nationali la Slalom Special. Schi Alpin in Poiana Brasov
Szilagyi Andrei. Alexandru Stefanescu

Diana Rentea a castigat titlul de campioana la slalom urias, atat la categoria U18 cat si la U21. In competitia baietilor, Szoke Hunor este campion national la U18 si a castigat locul 3 la categoria U21, in vreme ce Vlad Iordache a castigat si el bronzul la U18.

Pe AIMX cititi aici si despre evolutia delegatiei Romaniei la Campionatele Europene de scrima pentru cadeti de la Porec.

Autor Ovidiu Pețenghea