Bucharest International 10K 2019! Rezultate si primele reactii

0
975
Bucharest International 10K 2019! Rezultate si primele reactii

Bucharest International 10K 2019 le-a adus lui Nicolae Soare si Roxanei Birca titlurile nationale! Soare a castigat cu 00:29:08! Birca a fost pe 12 dupa primii baieti cu 00:32:16.  La 21k a castigat Razvan Ene. 

Bucharest International 10K 2019 i-a adus titlul national lui Nicolae Soare.

La feminin s-a impus Roxana Elisabeta Birca!

La 21 k a castigat Razvan Ene!

„A fost a fost peste asteptările mele si aici ma refer atat la organizare (alegerea traseului, inchiderea strazilor si asigurarea securitatii participanților, hidratarea pe traseu, totul la superlativ) cat si la vreme. A fost o vreme ideala pentru alergare. Despre rezultat sunt multumit, cand ajungi pe primul loc la o distanta de 3 minute fata de urmatorul participant nu ai ce sa-ti mai doresti. Despre timpul realizat 1.20’55” pot spune ca este putin mai slab decat imi propusesem.”-Razvan Ene Declaratia completa a lui Razvan Ene va fi pe site in Saptamana Mare!

Bucharest International 10K 2019 reactii! Andreea Calugaru a analizat la finalul intrecerii de 21k.

Bucharest International 10K 2019! Rezultate si primele reactii„Nu cred ca exista o poza care sa descrie cat de rau mi-a fost pe ultimii 5km astăzi. Nu imi amintesc sa fi avut astfel de senzații in care simțeam nevoia sa tin ochii închiși ca sa nu vad dublu. Timpul final pe semi-maraton a fost 1:38, cu tot cu cele cateva momente de sprijinit de stâlpi si copaci. Pe final Cristi Farcas m-a încurajat de pe bicicletă, a contat ca stiam ca e cineva acolo in caz de …ceva. Altfel nu cred ca ajungeam la finish pe două picioare. Fun fact, pentru ca a fost o cursa mica (minuscula!!). Am fost prima la feminin, iar la finish a fost si o panglică si camere de filmat si tot tacâmul. Eu însă am dat panglica la o parte si m-am prăbușit pe asfalt, nu stiam cum sa scap de toată lumea și sa pot lua in intimitate un coș de gunoi in brate.”-Andreea Calugaru sursa Facebook!

Concluziile Andreei Calugaru:
1) sunt super dezamăgită de timp, pot si vreau mai mult!
2) Never again energizante cu taurina fratilor!
3) Fetelor, veniti mai la curse ca poate mi se urca la cap ca as fi cine stie ce alergatoare cu timp gen 1:38. Unde ati fost?