Medalii de bronz la Mars. Rezultatele Romaniei la Balcaniada din Grecia

428
Medalii de bronz la Mars. Rezultatele Romaniei la Balcaniada din Grecia

Medalii de bronz la Mars cucerite de Maria Diana Lătărețu si  Mihaela Pușcașu! Intrecerile au fost la Alexandroupolis. A fost cea de-a 18-a ediție a Balcaniadei. România a fost reprezentată de 12 atleti la: seniori, juniori, cadeti, la masculin si feminin.

Medalii de bronz la Mars pentru Mihaela Puscasu. Si la Jocurile Francofoniei sportiva de la CSU Resita a fost pe 3.

Mihaela Pușcașu a ajuns pe podium la Alexandroupolis cu timpul  1h41:39.

In urma cu do ani Mihaela Pușcașu s-a remarcat la cea de-a 8-a ediție a Jocurilor Franconfonie.  La Abidjan, In Coasta de Fildes, Mihaela Pușcașu a cucerit medalia de bronz la 20 kilometri Mars, cu timpul de 1h:53:45.

Mihaela a fost intrecuta de Marine Quennehen, care a castigat medalia de aur si de o alta atleta din Franta Amandine Marcou.

Mihaela Puscasu este legitimata la CSU Resita, după ce a concurat si pentru CSM Onesti.

La Alexandroupolis Maria Diana Lătărețu (CSM Craiova) a fost pe locul 3.  Diana Lătărețu a urcat pe podium si in toamna anului trecut. A fost pe 2 la Campionatul Național de Cros, la Botosani.

Carlos Mihai Neag (CS Muscel) a fost aproape de o medalie, dar a incheiat pe locul 4 (45:48) – 10 km/juniori. Ionuț Pleșu legitimat la CSU Reșița si CSM Reșița)  a terminat pe  locul 6 (1h34:38), in timp ce  Nătănel Rotaru (CSM Suceava) a abandonat la 20 km/seniori. Nici Mihaela Acatrinei legitimata la CS Unirea Alba si CSU Resita nu a terminat cursa de 20 km/senioare.  Ion Adrian Dumitru legitimat la CS Muscel si LPS Muscel a incheiat pe locul 6 in  46:18. Beatrice Hrișcă (LPS Botoșani) a fost pe locul 10 cu  finish in 54:09. Maricela Toader de la CSS Galati a incheiat pe  locul 9 (53:57) la 10 km/junioare. Gabriel Viorel Milosi (CS Muscel) a fost pe locul 5 (48:03). Gabriel Voda (CSM Suceava) a incheiat pe locul 8 (53:07) la 10 km/cadeti. Vasilica Clicinski (LPS Botoșani) a fost pe locul 9 (27:59) la 5 km/cadete. Gabriel Avram a fost conducatorul delegatiei Romaniei in Grecia. Antrenori: Gheorghe Ardeleanu, Lucrețiu Teodorescu și Mihaela Ungureanu.

Credit foto Octavian Mihai Sergiu Mazaran