Călin Fiscu și Mădălina Florea s-au impus la ștafeta mixtă la Duatlon

90
Călin Fiscu și Mădălina Florea s-au impus la ștafeta mixtă la Duatlon

Călin Fiscu și Mădălina Florea au câștigat Challenge Sibiu în fața tandemului format din Adrian Brănescu și Karla Oprea. Timpul învingătorilor a fost 01:00:17.

Călin Fiscu și Mădălina Florea și-au împărțit sarcinile la Duatlon Challenge Sibiu. Specialistă la alergare, Mădălina și-a valorificat atuurile.

Călin Fiscu și Mădălina Florea s-au impus la ștafeta mixtă la Duatlon

”A fost prima mea experiență de acest gen. O experiență cu totul diferită față de ceea ce eram obișnuită până acum deoarece pe lângă alergare implică și bicicleta. Totul a constat în 5km alergare (parcurși de mine) apoi 20km de bicicletă (parcurși de Călin) iar la final încă 2km( parcurși tot de mine). Fiind la primul meu concurs de duathlon nu stiam exact %cum se face schimbul iar până a venit coechipierul să îmi predea „ștafeta” eu normal trebuie să mai fac o mini încălzire. Am stat cu emoție să privesc fiecare concurent ceea ce face și savuram fiecare mișcare a tutoror pentru că după atâta pauză de la competiții, merită să te bucuri de fiecare moment. Pe viitor mi-ar plăcea să mai particip la astfel de competiții.”

Pentru Mădălina urmează o perioadă cu concursuri aproape în fiecare weekend.

”Săptămâna aceasta alerg 10km la Beiuș apoi următoarea la Retezat în proba de 28km cu peste 2000m diferența de nivel. Vreau să alerg ca și pregătire la concursuri fără presiune, să mă bucur de fiecare competiție pentru că mi-a fost dor de aceea adrenalină și emoție care se simte în ziua concursurilor. Mă bucură reîntâlinrea cu mulți colegi după această perioadă care ne-a ținut departe de competiții. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără sprijinul și ajutorul echipei de la MedySportLine, care a făcut și face toate eforturile ca recuperarea mea să fie una cât mai rapidă. SportGuru.ro și HokaRomania îmi asigură echipamentul necesar pentru un confort cât mai bun.”

Călin Fiscu închiriază cursiere în Sibiu, detalii găsiți pe Lightcycling.ro

Pe AIMX aflați aici și despre saltul din mezosferă pe care și-l propune Echipa MachineMan cu Bogdan Petre în rolul principal.

Autor Ovidiu Pețenghea