Bogdan Petre intenționează să sară din mezosferă. În 2013 avea 136 de kilograme

398
Bogdan Petre intenționează să sară din mezosferă. În 2013 avea 136 de kilograme

Bogdan Petre și-a schimbat total viața! A fost diagnosticat cu diabet, era stresat, avea nopți nedormite fiind implicat în lupta contratimp pentru a câștiga procesele ca avocat. Și-a fisurat coloana, fiind amenințat cu paralizia totală.De la 136 kilograme a ajuns la 80 de kilograme și analize perfecte. 

Bogdan Petre a trecut peste frica de înălțime, este membru al Aeroclubului României, cu peste 350 de salturi la activ și intenționează în 2022 să sară din mezosferă!

Bogdan Petre intenționează să sară din mezosferă. În 2013 avea 136 de kilograme

În 2016, Bogdan a sărit pentru prima dată cu parașuta, în tandem. Avocatul pasionat de sărituri cu parașuta a participat în 2018 la primul lui maraton de 42 km. În același an a reușit prima săritură solo cu parașuta. În 2019 a participat la al doilea maraton de 42 km. A fost anul în care a devenit membru cu licență al United States Parachute Association.

A participat și la al treilea maraton de 42 km, la New York. În 2020 a suferit un accident în urma căruia a avut coloana fisurată și vertebre tasate, riscând să rămână paralizat! A luptat, s-a refăcut și a revenit la antrenamentele în tuneluri de vânt din străinătate, la teste cu balonul cu aer cald și multe salturi cu parașuta. 

Bogdan este membru  al Aeroclubului României și e hotărât să doboare recorduri europene și mondiale în skydiving. 

Echipa MachineMan cu Bogdan Petre în rolul principal încearcă în 2022 să ajungă cu balonul în siguranță în mezosferă, să se desprindă apoi și să intre în cădere liberă, depășind viteza sunetului.

Se va întâmpla între 3.000 și 2.500 metri altitudine, când Bogdan va deschide parașuta și va coborî apoi în siguranță pe Pământ!

AIMX va urmări proiectul 50K al echipei românești compusă din parașutiști, piloți, ingineri și experți în siguranța zborului cu balonul.

Pe AIMX aflați aici și despre weekendul cu două victorii obținute de Viorel Pălici!

Autor Ovidiu Pețenghea