Campioana olimpica la inot e blocata sa se mai antreneze in apa.

0
927
Campioana olimpica la inot e blocata sa se mai antreneze in apa.

Campioana olimpica, Mireia Belmonte, medaliata cu aur in 2016 la Rio in proba de 200 metri fluture, inca nu-si poate relua antrenamentele pentru ca autoritatile nu au deschis piscinele. Aceeasi situatie este si in Romania,iar reactia Federatiei din Romania nu a intarziat.

Campioana olimpica in proba de 200 metri fluture, nu poate sa se antreneze din nou in bazin din cauza crizei de coronavirus.

Spania isi revine dupa doua luni cumplite. Masurile vizeaza relaxarea restrictiilor. Nu este si cazul pentru sportivii care se antreneaza in bazin.

Campioana olimpica la inot e blocata sa se antreneze in apa.

Mireia Belmonte nu poate intra din nou in piscina pentru ca Guvernul a hotarat ca bazinele nu se deschid. Activitatea a fost intrerupta incepand cu 13 martie.

In Romania este o situatie similara!

Dezamagirea antrenorului federal de inot, Silviu Anastase a fost postata pe pagina de socializare. Antrenori, sportivi si alti membrii ale colectivelor tehnice vor fi sechestrati in anumite centre!

Dezamagirea antrenorului de inot! Ce vor face micii sportivi

”Foarte multi nu stiu dupa cati ani de munca asidua putem vorbi de un inotator senior! Stiti ca la ramurile sportive olimpice nu se pot arde etape de pregatire ? Aveti cumva vreun studiu realizat care sa ne arate faptul ca un bazin de inot este un loc unde exista riscul de infectare cu acest virus. Cel mai bun dezinfectant este clorul pentru acest virus. Inotatorii stau intre 2 si 4 ore zilnic in acest mediu. Eu cred ca este cel mai sigur mediu unde ar putea sa stea in aceste zile un om. Asumarea este o virtute pe care mi-as dori sa v-o insusiti. Ar fi un imens beneficiu adus miscarii sportive din Romania!”-Silviu Anastase

Un lot olimpic este garantia viitoarelor generații! Se formeaza viitoarele generații de sportivi.

Dezamagirea antrenorului de inot! Ce vor face micii sportivi

”Ar fi oportun sa ne gandim foarte bine ce facem cu viitorul acestor copii , viitorii adulti !
Prin stoparea fenomenului sportiv , nu vom reusi decat sa amputam niste destine viitoare, prin simplu fapt ca ne este teama sa luam decizii asumate”-Silviu Anastase

Declaratia integrala o gasiti aici!

Pe AIMX puteti citi aici si despre Maratonul International Sibiu care se desfășoară in această vară!