Campion pe velodrom, Daniel Crista pregateste intrecerile de la Europene

95
Campion pe velodrom, Daniel Crista pregateste intrecerile de la Europene
Sursa CSA Steaua București

Campion pe velodrom dupa ce s-a impus pe sosea si la Cupa Romaniei, Daniel Crista se apropie de finalul intrecerilor din acest an. Cele 4 medalii de aur la individual l-au trecut pe Daniel pe lista remarcatilor la Nationalele Romaniei organizate in Bulgaria, la Plovdiv.

Campion pe velodrom, Daniel Crista se pregateste de Campionatele Europene programate intre 11 si 15 noiembrie.

”Am muncit foarte mult anul acesta pentru velodrom. Ma simt foarte bine! Sper sa pot sa imi imbunatatesc timpul la urmarire individuala. Bineinteles sper la o calificare la Jocurile Olimpice! Campionatul National a fost destul de greu. Ma bucur ca sunt in forma si am reusit sa castig toate probele la care am participat! Urmeaza Campionatul European de pe 11 pe 15 noiembrie si sper sa vin cu o surpriză”

Daniel Crista a castigat la individual la 4000 metri individual. A facut si record national. S-a impus la Scratch, Point Race, Omnium. A fost pe locul doi la proba de 1000 metri, Elimination si pe trei la Tempo. Steaua a castigat la 4000 metri si Sprint Olimpic.

Campion pe velodrom, Daniel Crista pregateste intrecerile de la Europene

”Cum am spus si in august cand am reusit sa castig pentru prima oara titlul de campion național la sosea, a fost un an greu pentru sport, insa nu trebuie sa ne pierdem increderea in noi!Dupa ce am castigat campionatul national la sosea, am reusit sa castig si titlul de campion național la #individualpursuit cu un record national de 4’21” dar si titlurile de campion national. Cel mai greu lucru este ca mi-am lasat fetita acasa pentru 3 saptamani, la doar 3 zile dupa ce s-a nascut si cateva ore petrecute impreuna. Chiar daca a fost un an greu pentru sportul romanesc, am reusit sa castig pentru prima oara Campionatul National dar si Cupa României! Si sezonul continuă!”

Pe AIMX cititi aici si despre cele 7 medalii castigate de Eduard Grosu!