Eduard Grosu a castigat 7 medalii la Campionatele Nationale de Velodrom!

105
Eduard Grosu a castigat 7 medalii la Campionatele Nationale de Velodrom!
sursa Viorel Grosu

Eduard Grosu a castigat 7 medalii la intrecerile de la Plovdiv. Edi a concurat in probele programate trei zile. Grosu a obtinut doua titluri nationale la Elimination Race si Tempo Race. Alte doua medalii, dar de argint i-au revenit lui Edi la Keirin si Sprint. Trei medalii de bronz au fost cucerite la Scratch,Point Race si Omnium.

Eduard Grosu a castigat 7 medalii in Bulgaria, la Plovdiv. Multiplul campion national la ciclism pe sosea si ciclocros reuseste sa exceleze si in probele pe velodrom.

Steaua a dominat concursul pe echipe la Campionatele Nationale pe velodrom. La individual, cei mai buni au fost Norbert Szabo, Daniel Crista si Eduard Grosu.

Edi este un model pentru cei care viseaza sa-i calce pe urme. E o sursa de inspiratie pentru tinerii ciclisti. Grosu a castigat anul acesta si Turul Romaniei.  Castigator in Mica Bucla, Edi a imbracat apoi tricoul albastru pentru cel mai bine plasat rutier la general dupa etapa a 3-a in Turul Luxemburgului.

Doua noi recorduri nationale au fost stabilite la Nationale! La 200 metri, s-a impus Szabó Norbert! La 4000 metri, urmarire individuala, recordul a fost stabilit de Daniel Crista.

Andreea Teodora Ciolacu a revenit pe pista dupa 4 ani. Ea a concurat la toate probele si a luat un bronz la urmarire individuala.

Vesti si despre juniori aflati in numarul din decembrie-Revista de Ciclism!

Adriana Ceausescu s-a impus in proba de time trial 500 metri .

Adriana Szentgyörgyi Ceaușescu are recorduri la 200 si 500 metri!

Adriana s-a implicat si la nivel organizatoric in ciclism Road Grand Pink. Adriana a facut stafeta cu Ana-Maria Estera. La capitolul victorii are succese la Cupa Otopeni Mircea Romașcanu și Locul I la Sălaj Velo Tur. S-a inscris si la duatlon. La 42 de ani, Adriana si-a menținut titlul de campioana nationala la ciclism pe pista in fiecare an, din 2016.

Despre recordurile Adrianei aflati pe AIMX aici!

Autor Ovidiu Pețenghea