Campionat European de Winter Triathlon din nou in Romania.

89
Campionat European de Winter Triathlon din nou in Romania.

Campionat European planificat in Romania in 2021! Cheile Gradistei vor fi din nou gazda Campionatului European de Winter Triathlon. Avand in vedere ca Winter Triathlonul va fi prezent in cadrul Jocurilor Olimpice de iarna din Beijing, China in 2022 se anunta deja un nivel de competitivitate foarte ridicat.

Campionat European programat de ETU European Triathlon Union in Romania! Competitia va fi deschisa si amatorilor!

România a încheiat cu trei medalii Campionatele Europene de Winter Triathlon de la Cheile Grădiştei în acest an. Ţara noastră şi-a depăşit astfel obiectivul de a încheia concursul cu două medalii. Pentru România a fost ocupat primul loc în clasamentul pe naţiuni la toate categoriile.

România a obţinut un aur şi la paratriatlon în acest an la Campionatele Europene de Winter Triathlon de la Cheile Grădiștei.

Campionat European de Winter Triathlon din nou in Romania.

România a obţinut medalia de bronz în proba de ştafetă mixtă, la Campionatele Europene de Winter Triathlon de la Cheile Grădiştei.

Viorel Palici şi Maria Luisa Răşină au fost cronometraţi cu timpul de o oră, trei minute şi 22 de secunde. Rusia a cucerit titlul european, iar Slovacia a încheiat a doua.

A fost a treia medalie a României la competiţia de la Cheile Grădiştei, după argintul obţinut de Maria Luisa Răşină la Under-23 şi bronzul lui Viorel Palici la elite.

Palici a fost depăşit de rusul Pavel Andreev şi italianul Giuseppe Lamastra, iar Răşină, la categoria de vârstă Under-23, a fost întrecută doar de rusoaica Svetlana Sokolova.

La cele trei medalii se adaugă şi aurul lui Robert Tămîrjan la paratriatlon PTS4.

Viorel Pălici a vorbit despre programul zilnic de antrenamente pe care l-a fixat în Austria. Detalii despre sezonul de iarna: winter triatlon si schi alpinism gasiți aici!

Credit foto: Facebook Federatia Romana de Triatlon

Pe AIMX puteti citi aici si despre Gabriel Burtănete juniorul campion la Europenele de gimnastică.