Campionatul Național de Bob, Skeleton și Monobob Starturi. Rezultate

210
Campionatul Național de Bob, Skeleton și Monobob Starturi. Rezultate
credit foto Ana Maria Oancia

Campionatul Național de Bob, Skeleton și Monobob Starturi a fost organizat la Campulung. Georgeta Popescu, Mihai Tentea si Ciprian Daroczi au fost cei mai buni la Bob. Antonia Sârbu s-a remarcat la skeleton!

Campionatul Național de Bob, Skeleton și Monobob Starturi. Campionii confirma.

După un stagiu de pregătire la Câmpulung Muscel a fost Campionatul Național de Bob. Georgeta Popescu este campioana olimpică la tineret în proba de monobob și s-a impus și la Naționale. Ioana Plăvan, campioană națională la aruncarea suliței a câștigat la Naționale la proba de bob două persoane la tineret.

Georgeta Popescu s-a impus la proba de individual și a fost medaliată cu argint la proba de bob două persoane categoria sub 23 de ani. Georgeta a mai obținut și medalia de bronz în proba de bob două persoane tineret. La rândul său, Ioana Plăvan a urcat pe treapta a treia a podiumului în proba de individual pilot, probă câștigată de Georgeta Popescu.

Mihai Tentea si Ciprian Daroczi au fost cei mai buni la Bob la sub 26 de ani in tandem. Au castigat impreuna cu Mihai Pacioianu și Raul Dobre la bob 4. La bob doi seniori cei mai buni au fost Mihai Tentea si Raul Dobre.

Andreea Grecu s-a impus la monobob senioare concurand pentru CSA Steaua București. Andreea a castigat si la bob doua persoane împreună cu Katharina Wick.

La junioare 2 skeleton, intrecerea a fost castigata de Luiza Olaru. Sportiva de la CSO Sinaia a fost urmata de Iulia Vlasin( CSI Vatra Dornei) si de Camelia Teodorescu de la CS Olimpia București.

Două surori de la Focșani au fost medaliate la Bob! La Campionatul Național, Luiza Olaru a câștigat titlurile de campioană națională la junioare 2, la monobob și skeleton. Cătălina a concurat la mai multe probe, toate încheiate cu medalii: argint la bob 2, U 20 și U 23 și bronz la seniori împreună cu Georgeta Popescu, argint la U 20,  U 23 și bronz la U 26, la bob 4 persoane. 

Rezultate complete gasiti aici!

Pe AIMX aflati mai multe vesti din sporturile de iarna aici!

Autor Ovidiu Pețenghea