Campionatul National de Schi Alpin la Azuga! Rezultate la Juniori!

676
Campionatul National de Schi Alpin la Azuga! Rezultate la Juniori!

Campionatul National de Schi Alpin la Azuga a adus intreceri la Slalom Urias. AIMX va prezinta rezultatele si sportivii clasati pe podium. Au castigat Remetean, Nistoroiu, Oancea si Cernea. Povestea lui David Cernea o gasiti aici!

Campionatul National de Schi Alpin la Azuga a gasit-o in forma pe Jennifer Barbara Nagy Remetean. Concurenta la categoria de varsta sub 14 ani Remetean a terminat la FIS Children Trophy pe locul secund. Gasiti castigatorii aici!

Jennifer Barbara Nagy Remetean a castigat in 55.72 Slalomul Urias si a fost urmata de Alessia Fuchs(57.02) si de Antonia Pahontu(57.62), colege la Dinamo. Au fost 19 concurente la finish.

Campionatul National de Schi Alpin la Azuga (HCF) Juniori mici.

Alexia Nistoroiu a castigat in 1:00.20. Balogh Lorinc a fost pe 2 cu 1:01.48. Pe locul al treilea a incheiat Ioana Cassiana Jurca de la CSS Petrosani(1:02.73). Au fost 16 sportive la finish si 3 abandonuri si o descalificare.

Campionatul National de Schi Alpin la Azuga pentru juniori mici! Rezultate la categoria sub 14 ani.

Matei Oancea si colegul de la CSS Sinaia, Razvan Traistaru s-au intrecut pentru victorie. Oancea a castigat in 55.24. Razvan a terminat in 56.14. Pe locul 3 a fost Egon Kovacs de la ASC Corona. Au fost 31 de cncurenti la finish. 5 copii au abandonat si doi au fost descalificati.

Campionatul National de Schi Alpin la Azuga! Rezultate la Juniori!David Cernea a castigat la prima participare (59.10). David a fost urmat de Ioan Rares Tcaciuc(1:00.17). Pe locul trei a incheiat  David Militaru de la ASC Corona(1:01.91). Au fost 5 abandonuri si doua descalificari. 19 baieti au incheiat concursul.

Leona Trifu a castigat pentru Dinamo la sub 16 ani. Ruxandra Sandulean a adus prima medalie de argint a „Clubului Sportiv Nan” la Campionatele Nationale. Pe locul 3 a incheiat Ana Tarsia de la Dinamo.

Anul trecut Leona Isabelle Trifu  de la CS Dinamo – Centrul Sportiv Brasov, a fost vedeta Campionatelor Nationale de schi alpin pentru cadeti. La Poiana Brașov, Leona a obtinut doua titluri nationale si un loc second. Sportiva antrenata de Florin Cristea a castigat intrecerea de slalom si combinata alpina, iar la slalom urias a incheiat pe locul 2.

Autor: Ovidiu Pețenghea