Campioni la Atletism juniori 1 in concursul de la Pitesti! Rezultate de sambata

493
Campioni la Atletism juniori 1 in concursul de la Pitesti! Rezultate de sambata
Maria Diana Lataretu la festivitatea de premiere

Campioni la Atletism premiati dupa intrecerile de la Pitesti! Neag Carlos Mihai a castigat la 10000 metri mars. La feminin a castigat Maria Diana Lataretu. Olenici a fost printre protagoniste. Angelica este dubla campioana nationala in probele de 1500m si 800m. Olenici a facut un nou record personal (2:11:78) si a terminat pe locul 3 cu ștafeta 4x400m. de la CSM Onesti. Andreas Samuel a urcat din nou pe prima treapta a podiumului cu o saritura de 7.93m.

Campioni la Atletism stabiliti sambata la Nationalele de juniori 1!

Campioni la Atletism juniori 1 in concursul de la Pitesti! Rezultate de sambata
Campioana Olenici la festivitatea de premiere

Georgiana Lavinia Ciurea a castigat la Heptatlon. Ioana Diana Tiganasu s-a impus la aruncarea greutatii!Reprezentantele CSM Onesti s-au intrecut pentru titlu la saritura la lungime. A castigat Diana Ana Maria Ion in fata Ioanei Sabina Stirbu.  Maria Izabela Timofei a castigat la 400 metri garduri. Darius Marian Fagaras a castigat la 400 de metri garduri. Angelica Olenici s-a impus la 800 de metri. Cristian Gabriel Voicu s-a impus la 800 de metri.

Denisa Elena Mihalcea a fost cea mai buna la aruncarea sulitei. Federica Apostol s-a impus la saritura la inaltime. Marius Bira a fost cel mai bun la aruncarea greutatii.

La alergare, 200 metri s-au evidentiat Andreea Caracuda si Alin Ionut Anton!

Campioni la Atletism juniori 1 in concursul de la Pitesti! Rezultate de sambata
Bucsa, Badescu si Enache pe podiumul de la lungime

Andreas Samuel Bucsa a fost cel mai bun la saritura in lungime!

Cristina Rut Vasile a castigat la 3000 de metri. Andrei Sterea a castigat in aceeasi proba.

AIMX va prezinta si rezultatele de la stafeta. Vineri CSU Resita a castigat la 4×100 metri. S-au impus: Iulia Dariana Grigoroiu, Andreea Stefania Suhai, Andreea Larisa Ferent si Alexandra Andreea Boca. La masculin s-au impus: Marius Gabriel Tone, Alexandru Ionut Iconaru, Alin Ionut Anton si Robert Mihaita Simion. Baietii alearga pentru CSM Onesti. Celelalte rezultate de vineri sunt aici!

La stafetele de sambata au castigat la feminin LPS Cluj Napoca respectiv la masculin LPS Focsani la 4×400 metri.

Clujencele au concurat in formula: Ana Maria Plohod, Diana Maria Plesa, Andrada Sorina Gheata si Maria Scrob. La masculin s-au impus de la Focsani: Catalin Marian Girleanu, Nicolae Emilian Melinteanu, Mihai Razvan Vasiliu si Mario Alexandru Dobrescu.

Autor: Ovidiu Pețenghea