Campioni la inot! Intreceri in bazin de 50 de metri in Bucuresti

102
Campioni la inot! Intreceri in bazin de 50 de metri in Bucuresti

Campioni la inot dupa intreceri anulate, sportivi fara acces in bazine si cu antrenamente reinterpretate, inotatorii au resimtit din plin efectele pandemiei. Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern organizeaza Campionatului National pentru seniori, tineret si juniori in bazin de 50 de metri.

Campioni la inot Robert Andrei Glinta si Bianca Andreea Costea au fost remarcatii de la Dinamo și CSA Steaua Bucuresti.

Campioni la inot! Intreceri in bazin de 50 de metri in Bucuresti

Bianca a fost performera primei zile la Complexul Sportiv National ”Lia Manoliu” din Bucuresti, cu două titluri cucerite, la 50 metri liber si 100 metri liber.

Robert Andrei Glinţă, sportiv calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a impus in proba de 50 metri fluture. Pe doi a fost George Adrian Raţiu (CSA Steaua). Daniel Cristian Martin (CSM Bacău) şi el calificat la Jocurile Olimpice de anul viitor, s-a clasat pe locul al treilea.

La 50 metri liber Bianca Andreea Costea si-a intrecut colegele de la Steaua: Maysa Raţiu si Maria Verciuc.

La 100 metri liber Bianca Andreea Costea a fost urmata de Maysa Raţiu si de Anastasia Maria Bako (CS Crişul Oradea).

La 200 metri spate Alexandra Dobrin (CSU Piteşti) a intrecut-o pe Ioana Marin (CSA Steaua). Delia Giorgiana Safcencu (CSM Piteşti) a fost a treia.

La 100 metri bras Henrietta Fangli (CSM Piteşti) s-a impus in fata Mariei Claudia Gâdea (CSA Steaua). Ingrid Huszar (CS Crişul Oradea) a fost a treia.

La 400 metri liber s-a impus Vlad Ştefan Stancu (CSA Steaua). Bogdan Mihai Petre (CSU Piteşti) si Andrei Marinescu Popazov (CSA Steaua) au urcat si ei pe podium.

La 200 metri liber campion este David Popovici (CSA Steaua) in fata colegului Vlad Ştefan Stancu (CSA Steaua). Mihai Gergely (CSM Cluj-Napoca) a fost pe trei.

La 100 metri bras s-a impus Andreeas Dincă (CSM Piteşti). Andrei Răzvan Grădinaru (CS Farul Constanţa) si Mihai Iacob (CSM Piteşti) au fost si ei pe podium.

CSA Steaua a obţinut patru titluri în prima zi, CSM Piteşti a câştigat două, iar CS Dinamo şi CSU Piteşti, câte unul.

Pe AIMX gasiti aici mai multe articole despre inotatori.