Campioni nationali in sala editia 2020 la atletism. Primele rezultate de vineri

197
Campioni nationali in sala editia 2020 la atletism. Primele rezultate de vineri

Campioni nationali in sala editia 2020 rezultatele atletilor in concursurile de vineri. La saritura cu prajina s-au impus Antonia Irimia si Andrei Razvan Deliu. La saritura in inaltime au castigat Mihai Donisan cu 2.15 metri cat a sarit si rapidistul Dumitrache. Si Daniela Stanciu a castigat! Elena Andreea Panturoiu a confirmat statutul de favorita si s-a impus la triplusalt.

Campioni nationali in sala editia 2020 laureati in probele de sarituri! Irimia, Deliu, Donisan, Stanciu si Panturoiu confirma!

Antonia Irimia a castigat cu o saritura la 3.50 metri. Sportiva de la SCM Deva a fost urmata de Stefania Andreea Dragan de la CSM Craiova. Locul trei i-a revenit Medei Cozmanciuc de la CSM Onesti.

Andrei Razvan Deliu a castigat tot pentru SCM Deva titlul la saritura cu prajina. A avut o saritura la 5 metri. Deliu a fost urmat de Valentin Stanciu de la Rapid. Dacian Costea a completat top 3.

Campioni nationali in sala editia 2020 la atletism. Primele rezultate de vineri

Daniela Stanciu a castigat la saritura in inaltime. Sportiva de la Steaua a fost urmata de Ligia Damaris Bara de la CSU Oradea si de Florentina Budica ambele cu o saritura la 1.78 metri. Daniela Stanciu a castigat cu 1.81 metri. Daniela Stanciu si Oana Pantelimon transforma visul olimpic in realitate. Colaborarea campioanei la inaltime cu fosta atleta care urca pe podiumul olimpic a inceput in 2012.

Mihai Donisan de la Dinamo e campion national cu o saritura la 2.15 metri cat a sarit si Marius Dumitrache de la Rapid. Al treilea a fost tot un bucurestean, Valentin Androne.

Elena Andreea Panturoiu de la CSM Bucuresti a castigat la triplusalt cu 13.82 metri. Cristina Ioana Bujin a fost a doua cu 13.51 metri. Pe trei a incheiat Carmen Cristina Toma cu 13.30 metri.

Pe AIMX aflati aici si care sunt noile recorduri ale lumii, stabilite la Mondialele de ciclism pe velodrom.

Autor Ovidiu Pețenghea