Campionii nationali la Orientare la stafeta Mixta! Declaratii

0
765
Campionii nationali la Orientare la stafeta Mixta! Declaratii

Campionii nationali la Orientare, Alex Blejdea si Andra Anghel au castigat la Sambata-De-Sus, Brasov, Romania. Weekendul se incheie dupa etapa finala de sprint urban. Se termina sezonul pentru sportivi la Orientare. Incepe pregatirea de toamna cu participarea la semimaraton, maraton si participarea la festivalul sportiv montan de la Sacele pe 18-20 octombrie la alergare montana.

Campionii nationali la Orientare, Alex Blejdea si Andra Anghel au vorbit pentru AIMX despre stafeta la care au castigat in fata tandemului de la CS Translvania Cluj. Timea Vireag si Vigh Lorand au fost urmati de Roman Ciobanu si Piringiu Marinela.

”Am alergat prima, 14min,cu 30sec. in raport cu Timeea. Am schimbat prima.  Apoi Alex a ajuns la egalitate cu baiatul de la Cluj, Vigh Lorand. Am castigat pe total. Traseul tehnic a fost prin padure. Am avut emotii pentru titlu. Alex mi le-a dat mai mult cand am vazut ca suntem la egalitate. Cursa spectaculoasa,din public nu stiai cine va castiga. Stateai cu sufletul la gura, dar bineinteles ca in sufletul meu trageam pentru castig.’‘-Andra Anghel

Campionii nationali la Orientare la stafeta Mixta! DeclaratiiTraseul a fost in mare parte in padure, poiana fapt ce a facut sa fie special si sa vantajeze tandemul de la CSU Craiova.

” Nu am mai alergat in zona respectiva.Proba de stafeta mixta este compusa dintr-un baiat si o fata, sunt 4 trasee diferite. Prima data pleaca fata, dupa baiatul iar fata si apoi ultimul pe traseu este baiatul. A fost o cursa frumoasa! Dupa primul schimb Andra a predat stafeta prima. Apoi am schimbat al doilea, pe al treilea schimb Andra a schimbat tot prima, urmand ca pe al 4-lea si ultimul schimb sa vin primul. Dupa noi au venit pe locul 2  Timea Vireag si Vigh Lorand de la CS Transilva Cluj. Pe locul 3 au fost colegii nostri de la CSU Craiova, Roman Ciobanu si Piringiu Marinela. Este o proba pe care am mai castigat-o in trecut, este speciala pentru noi.”-Alex Blejdea

Pe AIMX aflati ce s-a intamplat la Maratonul Piatra Craiului! Detalii AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea