Campionul juniorilor la Duatlon, Erick Rogoz Lorincz pregateste Aquatlonul

320
Campionul juniorilor la Duatlon, Erick Rogoz Lorincz pregateste Aquatlonul

Campionul juniorilor la Duatlon are in program pe 31 mai primul triatlon din acest an! Erick Rogoz Lorincz e intr-un progres care l-a dus pe tanarul triatlonist pe locul 10 in clasamentul juniorilor din Europa. Anul acesta a bifat un singur concurs si a castigat la juniori la Nationalele de Duatlon. A fost pe 3 la general dupa Bogdan Damian si Ciprian Balanescu. 

Campionul Juniorilor la Duatlon se pregateste de Nationalele de Aquatlon si apoi de primul triatlon stagional.

„Inainte cu o zi de Duatlon vremea nu a fost favorabila. Era ceata, ploaie si frig. In ziua concursului ceata si ploaia au disparut, dar frigul a dominat toata ziua. Competitia pentru junior, Elite a avut loc la ora 14:30. Distantele au fost 5km alergare, 20km bicicleta si 2.5 km alergare. Prima alergare mi s-a parut cea mai grea fiindca din punctul meu de vedere am pornit cam tare. Norocul meu a fost ca m-am simtit foarte bine pe bicicleta. Traseul a fost pe placul meu, cu multe denivelari si cu multe viraje. Am reusit sa recuperez multe pozitii si sa ma pregatesc pentru ultima parte.”-Erick Rogoz Lorincz

Erick a simtit picioarele incarcate, dar si-a revenit si a urcat pe podium. A obtinut locul 1 la juniori si locul 3 la Elite.

Campionul juniorilor la Duatlon, Erick Rogoz Lorincz pregateste Aquatlonul„Sunt multumit de acest rezultat pentru care m-am pregatit alaturi de antrenorul meu Claudiu Radu. Aceasta a fost prima competitie la care am participat pana acum anul acesta, iar urmatoarea va fi Campionatul National de Aquatlon. Obiectivul principal pe acest an este Campionatul European de juniori din Weert, Olanda.”-Erick Rogoz Lorincz

Prima competitie internationala a fost programata pentru Erick la Europene pe 31 mai si conform rezultatului pe care il va face va bifa puncte care sa-l readuca in Top 10 la finalul sezonului asa cum a fost in 2018. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea