Primii castigatori la Nationalele de Canotaj pentru seniori si tineret la Timisoara!

399
Primii castigatori la Nationalele de Canotaj pentru seniori si tineret la Timisoara!

Primii castigatori au fost stabiliti la Campionatul National de Fond( 6000 metri) la Timisoara. Intrecerea de pe Bega i-a gasit in forma pe stelisti cu 23 de medalii in cont. Reprezentantii Stelei au castigat 11 finale, au avut 10 clasari pe locul 2 si doua probe in care au terminat pe 3.

Primii castigatori au fost stabiliti in reuniunea de miercuri! Steaua a fost in prim plan!

Cristi Pirghie si Ciprian Tudosa au castigat in  24:14:48 in fata tandemului Alexandru Ciobîcă, Georgel Iacob  de la CSM Suceava. Pe 3 au incheiat Sorin Matei si  Daniel Pericleanu  de la CS Dinamo.

Marian Enache a adus prima victorie pentru Dinamo, in prima reuniune. Marian a acstigat in fata lui Sebastian Cărstea (CSA Steaua). Pe 3 a incheiat Cosmin Cireș (CSM Iași).

Steaua a castigat la senioare, patru rame! Magdalena Rusu s-a impus impreuna cu Iuliana Popa, Ioana Vrinceanu si  Geanina Dumitrita Juncanariu. Dinamo a fost pe doi prin: Cristina Popescu, Amalia Bereș, Beatrice Parfenie si Roxana Parascanu . Coechipierele lor au format echipajul care a terminat pe 3. Au concurat Alina Pop, Iuliana Buhuș, Andreea Budeanu si Roxana Anghel (CS Dinamo).

Primii castigatori la Nationalele de Canotaj pentru seniori si tineret la Timisoara!Steaua a castigat si la masculin, patru plus unu, seniori. Alexandru Tanasa a concurat impreuna cu Adrian Damii, Adam Constantin si Mugurel Semciuc. Dinamo a fost pe 2 prin George Catruna, Marian Cireașă, Alexandru Matinca, Constantin Radu și Adrian Munteanu. CSS Orsova a fost pe 3 prin Andrei Mândrilă, Radu Barabas, Cosmin Carpea, Gheorghe Scripcaru și Petre Enășescu.

A doua victorie pentru Dinamo a venit la masculin dublu rame, categorie ușoară. S-au impus Cosmin Nemciuc si Daniel Gheatau. Pe doi au fost Gabriel Vultur si Constantin Paval (ACS Nada Florilor Fălticeni). Casian Penta si Ferencz Kovacs de la CSU Politehnica Timișoara au incheiat pe 3!

Primii castigatori la Nationalele de Canotaj pentru seniori si tineret la Timisoara!Steaua a castigat la feminin, simplu, categorie ușoară. Gianina Beleaga s-a impus in fata colegelor Iuliana Elena Mihai si Simona Pascariu.

Primii castigatori din reuniunea a doua au fost stabiliti tot dupa intrecerea dintre Steaua si Dinamo!

Pentru Dinamo victoriile au venit la feminin, simplu si la masculin, dublu rame, tineret.

Georgiana Vasile a castigat in fata Simonei Radis de la Steaua. Laura Pal de la CS Ceahlaul Piatra Neamt a fost pe 3

La masculin, dublu rame, tineret Stefan Constantin Berariu a castigat impreuna cu Florin Lehaci. Stelistii  Bogdan Horodișlteanu si Dorin Simion au fost pe 2. Podiumul a fost completat de Marius Anghel si Dumitru Bucur de la CS Olimpia București.

Steaua a castigat la patru rame, seniori. Ionut Prundeanu s-a impus impreuna cu Sebastian Cornea, Ciprian Huc si Cristian Cojocaru. Dinamovistii Vlad Aicoboae, Sergiu Vasile Bejan, Marius Cozmiuc si Cosmin Macovei au fost pe doi. Denis Nichitean, Iulian Neștian, Andrei Lungu si Cristi Hîrgău  de la CSM București au fost pe 3.

Tabita Maftei a castigat pentru Steaua in fata dinamovistei Nicoleta Ancuța Bodnar. Ana Tincu  de la CSS Unirea Iași a fost pe 3.
La dublu rame, senioare Madalina Beres si Maria Tivodariu au castigat. Dinamovistele au fost urmate de stelistele  Mădălina Hegheș si Raluca Dinulescu. Andreea Popa si Vasilica-Alexandra Rusu au incheiat pe 3 pentru CSM București.

Sursa: Federatia Romana de Canotaj

Credit Foto Ana Maria Oancia