Carpathia Trails te asteapta sa alergi un ULTRA, in echipa, in sistem multiday

295

  Carpathia Trails este o competitie de alergare montana. Se va desfasura in perioada 27-30 iunie. Cartierul general este in locatia superba de la Cheile Gradistei. „4 zile, 3 munti, 2 coechipieri, 1 EXPERIENȚĂ UNICA” este rezumatul facut de organizatori.

Carpathia Trails se desfasoara timp de 4 zile, in 4 etape. Lungimea traseului este de 90 de kilometri, iar diferenta de nivel e de 5000 de metri

Carpathia TrailsConcursul pe echipe este la baza intregului concept Carpathia Trails. Iar fiecare etapa propune un alt traseu concurentilor: in Bucegi, Piatra Craiului – Leaota si doua etape in zona Fundata. Cea mai dificila etapa este a treia: 39 de kilometri, cu 2100 de metri diferenta de nivel.

„Traseele sunt spectaculoase. Au marcaj, au puncte de alimentare , iar locatia este extraordinara. Sunt sigur ca acest gen de concurs va prinde. Este o competitie pentru alergatori mai bine pregatiti, mai pasionati, care vor sa descopere de ce sunt capabili”, a declarat pentru aimx.ro, Lucian Al Marii, de la Sport la Orice Varsta, asociatia care organizeaza Carpathia Trails. Acesta a continuat: „Dintre echipele romanesti stiu cine as vrea sa castige: ar fi echipa formata din Radu Milea si Silviu Balan, dar din pacate si ei sunt in organizare…”

Pe langa cursa pe echipe, alergatorii pot opta si pentru doua curse individuale: Solo Bucegi Run si Solo Fundata. Ele sunt corespunzatoare etapelor 3 si 4. Mai multe detalii despre inscriere ai aici.

Carpathia Trails, pe etape:

Joi, 27 iunie: Etapa prolog in zona Fundata, 10km cu aproximativ 350 m diferența de nivel.
Start/Finish: Cheile Grădistei.

Vineri, 28 iunie: Cu startul in zona Pestera Dambovicioara. Este etapa din zona Piatra Craiului. Traseul probei masoara o distanta de aproximativ 25km cu diferență de nivel +1,728 / -1,455 m

Sambata, 29 iunie: Cea mai lunga etapa din eveniment. Cuprinde trasee in zona Bucegi și Leaota. Startul este din Simon, iar lungimea aproximativa a etapei este de 39 km cu diferenta de nivel +2122 m / -1750m

Duminica, 30 iunie: Ultima etapa Carpathia Trails are loc tot in zona Fundata. O cursă rapida de 15km și 480m diferenta de nivel.

Autor: Vlad Lucian Arhire