Casian Cîdu, Radu Nițu, Vlad Covaliu și Mihnea Enache sunt campioni!

0
181
Casian Cîdu, Radu Nițu, Vlad Covaliu și Mihnea Enache sunt campioni!

Casian Cîdu, Radu Nițu, Vlad Covaliu și Mihnea Enache sunt campioni europeni. România a învins Ungaria în finală cu 45-31 și a obținut a opta medalie în Estonia.

Casian Cîdu, Radu Nițu, Vlad Covaliu și Mihnea Enache sunt campioni!
sursa Federatia Romana de Scrima TALLIN, CADET EUROPEAN CHAMPIONSHIP IN PHOTO: ROU PHOTO BY ANDREA ALEGNI #BIZZITEAM

Casian Cîdu, Radu Nițu, Vlad Covaliu și Mihnea Enache sunt campioni europeni! Antrenorii Alexandru Chiculiță, Ciprian Gălățanu, Alin Badea, Irina Covaliu, Constantin Sandu și Nicolae Alexe sunt fericiți!

Casian Cîdu a ajuns la a patra medalie obținută la actuala ediție! Casian l-a învins în sferturile probei individuale de sabie juniori pe francezul Remi Garrigue. A fost 15-10! În semifinale, având asigurată o medalie, Casian a fost întrecut de ucraineanul Darii Lukashenko, cel care l-a învins la o singură tușă pe Vlad Covaliu, în sferturi, 15-14. Casian Cîdu mai are două medalii de argint, la cadeți, în concursul individual și cu echipa, anunță Federația Română de Scrimă.

A fost argint pentru Casian Cîdu, Dacian Enache, Alexandru Eva şi Cristian Macovei la sabie cadeţi, în concursul pe echipe din cadrul Campionatului European din Estonia. România a fost învinsă în finală de Italia, cu 45-30.

Amalia Stan a obținut a șasea medalie a României la Tallinn. Bronz la sabie juniori. Anastasia Fusea e și ea medaliată cu bronz la întrecerea continentală a cadetelor. 

Amalia Stan aduce a șasea medalie a României la Tallinn. Sportiva tricoloră a fost felicitată de antrenorii Tiberiu Dolniceanu, Irina Covaliu, Alexandru Sirițeanu și Radu Tofan!

Amalia Covaliu, Alexandra Mitruş, Anastasia Fusea și Rosemarie Benciu au învins sportivele din Ungaria în finala europeană la sabie!

Conduse cu 15-13, tricolorele au recuperat şi au preluat conducerea, menţinându-se în frunte până la finalul confruntării câştigate cu 45-40.

Federația Română de Scrimă anunță succesul tricolorelor în capitala Estoniei.

Amalia Covaliu și Anastasia Fusea au luptat pentru medalii la scrimă la Campionatele Europene din Estonia.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea