vineri, decembrie 8, 2023
AcasăALERGARECâștigători la Campionatul National de Cros Seniori, U23, U20

Câștigători la Campionatul National de Cros Seniori, U23, U20

Câștigători la Campionatul National de Cros Seniori, U23, U20 se impun Raileanu, Dumitru, Claudia Prisecaru, Andreea Stavila, Pop și Mădălina Elena Sîrbu.

Câștigători la Campionatul National de Cros Seniori, U23, U20. Raileanu Maxim s-a impus pentru CSM Cluj Napoca. Timpul la finish a fost 29:11.82.

”Campionatul Național de Cros, Botoșani 2022. O cursă foarte frumoasă de aproximativ 10km cu traseu tehnic, in care aproape că mi-am atins obiectivele la clasamentul individual,o cursă in care am muncit, dar de la care mai am încă de învățat. Fiind un an competitiv cu foarte multe curse la care am participat, sunt mulțumit de felul in care am evoluat la fiecare din ea, reușind să realizez noi recorduri personale și cel mai important, fără accidentări.Mulțumesc antrenorilor dar și echipei pentru increderea, incurajarea si motivația oferită.De asemenea, multumesc Hoka Runners Romania pentru echipamentul calitativ oferit pe parcursul acestui an competitiv, dar și restaurantului Maimuta Plangatoare pentru grija de nutriția mea.Multumesc Clubul Sportiv Universitatea Cluj si Clubul Sportiv Municipal Cluj-Napoca pentru cele mai bune condiții de pregatire, pentru suportul financiar si pentru încrederea oferită.Rezultatul campionatului national:Locul 1 cu echipa, si titlul de campioni naționali. Locul 7 individual.” -a postat Maxim pe pagina de socializare.

Andreea Stavila este campioana la U23- 6000m.

Câștigători la Campionatul National de Cros Seniori, U23, U20

” Campionatul României la Cros 2022. Primul loc :6 km categoria U23! Acest campionat și această medalie au avut un impact puternic asupra mea, mi-au dat un imbold să îndrăznesc să vreau mai mult și să cred că POT și MERIT mai mult. În acest context aș dori să le mulțumesc antrenorilor mei Ostapenco Vera, în special Ion Luchianov datorită căruia am avut posibilitatea de a participa și de a urca pe prima treaptă a podiumului , mulțumesc pentru suportul necondiționat și doza de motivație care mă determină să merg mai departe indiferent de ce obstacole apar în cale. Un mulțumesc îl datorez Clubului Sportiv Municipal Suceava și minunatei echipe cu care am avut posibilitatea să particip !”-a postat pe pagina de socializare Andreea .

Pe AIMX  citiți mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea


DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE