sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăALERGAREMădălina Florea e pe locul 4 la Mondialul de Vertical din Thailanda

Mădălina Florea e pe locul 4 la Mondialul de Vertical din Thailanda

Mădălina Florea e pe locul 4 la întrecerea de Vertical la Campionatele Mondiale de Alergare Montană, competiție care adună la start cei mai bun atleți din lume. În prima zi a concursului, Mădălina Florea a luat startul în proba de vertical 8,5km cu 1064 metri diferență de nivel (proba care constă doar în urcare).

Mădălina Florea e pe locul 4 la Mondialul de Vertical. Întrecerile sunt în perioada 3-6 noiembrie, în localitatea Chang-Mai din Thailanda.

Mădălina Florea e pe locul 4 la Mondialul de Vertical din Thailanda
Florea Madalina este împreună cu Vasile Osean şi Ionut Alin Zinca în Chiang Mai.

Mădălina Florea obține o nouă performanță, ocupă locul 4, după 3 sportive cu renume și experiență în Vertical la Campionatul Mondial de Alergare Montană. Mădălina aleargă duminică dimineață la ora locala 11:00 (ora 06:00 în România) în proba de Up&down.

”Astăzi a început Campionatul Mondial de Alergare Montană cu proba de Uphill, proba la care am luat și eu startul și pe care am reușit să o termin pe locul 4. O parte din mine plânge, pentru faptul că orice sportiv își dorește să cucerească o medalie la o astfel de competiție, știind câtă muncă se află în spate. Nu e prima dată când termin o competiție majoră pe locul 4, însă gustul a rămas la fel de amar. Însă, o parte din mine se bucură, pentru că totuși, este un Campionat Mondial, deși se pare că atunci când nu ai reușit să cucerești o medalie, lumea uită de tine. Am reușit să termin în spatele a 3 sportive cu renume în aceste probe de alergare montană și trail. Mult succes colegilor mei de delegație care mâine intră în focurile Campionatului Mondial, în probele de ultramaraton 80km și Lungă Distanță 38km. Fie ca rezultatele voastre să fie pe măsura așteptărilor. Mulțumesc tuturor celor care mă susțin și care sunt alături de mine necondiționat, de atâta vreme. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată! Sper să mă odihnesc și să mă recuperez până duminică, când mă așteaptă o nouă cursă, cea de Up&down.” a postat pe pagina de socializare Florea Madalina

Pe AIMX  citiți mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE