Câștigători la naționalele de schi alpin. Diana Eremia se impune la sub 16 ani

433
Câștigători la naționalele de schi alpin. Diana Eremia se impune la sub 16 ani
sursa Nicole Ioana Iubu

Câștigători la naționalele de schi alpin. La Slalom Uriaș s-a impus Diana Eremia la sub 16 ani. Jennifer Nagy Remetean a fost pe doi în fața Ioanei Corlățeanu. Szilard Szelyes Szabo a câștigat în fața lui Matei Oancea, pe trei a fost Egon Kovacs.

Câștigători la naționalele de schi alpin la sub 14 ani. Se impun Balogh și David Militaru. Luca Pastorcici și Mikolt Paszka la HC.

Diana Eremia de la CCS s-a impus în fața sportivei Jennifer Nagy Remetean de la SBS. Podiumul a fost completat de Ioana Corlațeanu de la CSM CORONA.

Szabo de la CS NAGY NORBERT SKI s-a impus în fața lui Matei Oancea de la CSS SINAIA. A urcat pe podium și Egon Kovacs de la CSM CORONA.

La sub 14 ani s-a impus Balogh Lorinc Bernadett de la CS NAGY NORBERT SKI. Anastasia Dora Bogdan de la ABM a fost pe doi. Pe podium au urcat și Eliza Susca de la SVD și Sara Contes de la CS CARAIMANUL BUSTENI.

Mikolt Paszka s-a impus la HCF. Sportiva de la CSM CORONA a fost urmată de Abigel Lorinc Balogh de la CS NAGY NORBERT SKI. Elena Mureșan de la Dinamo a fost pe trei.

David Militaru de la CSM CORONA s-a impus la Slalom Urias la sub 14 ani. Petru Domșa de la CRAZY BIKE SIBIU a fost pe doi. Mark Peter Cseke de la CS NAGY NORBERT SKI a fost pe trei.

Luca Pastorcici s-a impus la HCB. Schiorul de la CSM CORONA l-a întrecut pe Matei Toma de la CSS SINAIA. George Bogoș de la CS EDELWEISS Brașov a fost pe 3.

Matei Oancea și Alessia Fuchs au câștigat la slalom titlul național la U16! Matei Oancea de la CSS Sinaia s-a impus în fața lui Filip Macarie de la CS EDELWEISS Brasov. Luca Drăghici de la CSM Corona a fost pe 3 urmat de Szabo Szilard. 

Alessia Fuchs de la Dinamo s-a impus în fața lui Jennifer Nagy și a Dianei Eremia.

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!

Autor: Ovidiu Pețenghea