Roxana Sidi țintește perfect în Ungaria! Un nou titlu în palmares

57
Roxana Sidi țintește perfect în Ungaria! Un nou titlu în palmares

Roxana Sidi țintește pentru un record personal in finala la 50 de metri proba de pușcă 50 de metri 3×40 în Ungaria. După titlul cucerit în Ungaria, Roxana se pregătește de Cupa Mondială care se va desfășura în India, la New Delhi.

Roxana Sidi țintește pentru calificarea la Jocurile Olimpice. A stabilit un nou record al Ungariei la pușcă 50 de metri proba de 3×40 !

”Recent am avut Campionatul Național de sală la 50 de metri proba de 3×40 în Ungaria, unde rezultatul a fost unul bun. 1173 în calificări, iar în finală 461,3 care este record personal pentru mine și record național al Ungariei.”

Roxana a câștigat concursul și se pregătește de o nouă întrecere de top!

Roxana Sidi țintește perfect în Ungaria! Un nou titlu în palmares

”Am câștigat medalia de aur! Fac tot posibilul sa îmi pot desfășura pregătirea în condiții cât mai normale. Este o perioadă foarte grea! Au fost amânate Campionatele Europene care în mod normal se terminau în această perioadă, dar vor avea loc în mai, după noul calendar competițional.

În acest moment mă pregătesc pentru Cupa Mondială care se va desfășura în India-New Delhi. Această competiție va conta pentru proba de 50 de metri.

Tandemul Sidi face performanta pentru Steaua la Tir!

După această Cupă Mondială, nu știu dacă vom mai avea un concurs de pregătire, dar sper că vom avea parte de Campionatul European unde este ultima competiție de calificare la Jocurile Olimpice unde pentru mine șansele sunt reale și voi face tot posibilul sa îmi câștig locul la Tokyo. Sunt încrezătoare că totul va fi bine și că vom trece sănătoși peste această situație, care într-adevăr nu ne ajută, dar ne poate motiva să ne depășim limitele!”

Laura Coman inclusă în programul „Samurai 2020”, programul de susținere pentru sportivii cu potențial de a obtine medalii la cea de a XXXII-a ediție de vară a Jocurilor Olimpice, s-a calificat pentru întrecerile de la Tokyo, după înotătorul Robert Glință.

Pe AIMX aflați aici mai multe vești din sporturile de iarnă!

Autor: Ovidiu Pețenghea