Câștigătorii cursei de pe scările SkyTower! 35 de etaje, 700 de trepte.

0
168

Câștigătorii cursei de pe scările SkyTower! Florin Munteanu a oprit cronometrul după 00:03:19. Antoanela Manac s-a impus în 00:04:22!

Câștigătorii cursei de pe scările SkyTower! 35 de etaje, 700 de trepte.

Câștigătorii cursei de pe scările SkyTower! La categoria 50 plus s-a impus Mihaela Pasare în 00:05:36.

”Competiția de la București a fos una reușită cu foarte mulți participanți de toate vârstele. Am reușit să câștig la categoria 50 de ani cu un timp foarte bun și să ma clasez pe locul 4 open la o secundă de podium. În continuare mă pregatesc pentru Campionatele Naționale de atletism masters în sală din februarie-martie de la București.”

Acest an a fost plin de reușite atât pe plan național cât si internațional. Pe plan național are rezultatele:

-la Campionatele Nationale de Atletism Masters în sală a obținut 3 medalii de aur în probele de triplu salt, înălțime și aruncarea greutății.

-la Campionatele Nationele de Atletism Masters în aer liber a obținut medalii de aur la triplusalt, înălțime, 80m garduri, aruncarea greutății și aruncarea suliței.

-A făcut recorduri naționale la înălțime și triplu salt.

Pe plan internațional a obținut medalia de bronz la Campionatele Mondiale de Cross Masters cu echipa la Torun, în Polonia. La Campionatele Europene de Alergare Montană a obținut medalia de bronz cu echipa în Adelboden, Elvetia. La Campionatele Balcanice de Atletism Masters de la Izmir, Turcia a obținut medalia de aur la triplusalt, medalia de aur la înălțime, medalia de argint la aruncarea greutății, medalia de aur cu ștafeta 4×400m,medalia de argint la ștafeta balcanică și medalia de argint la 4× 100m. Antrenamentele campioanei constau în: sală, stadion și antrenament montan.

Îmi doresc să fiu sănătoasă și să reprezint România la toate competițiile internaționale.

La cursa de pe scările SkyTower a alergat și Constantin Andonii! Topul categoriei 30-39 de ani a fost cu Andrei Catoiu 00:03:59, Constantin Andonii 00:04:07 și Alexandru Manciu 00:04:08.

Pe AIMX  citiți și mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea