sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăALERGARECâștigătorii cursei de pe scările SkyTower! 35 de etaje, 700 de trepte.

Câștigătorii cursei de pe scările SkyTower! 35 de etaje, 700 de trepte.

Câștigătorii cursei de pe scările SkyTower! Florin Munteanu a oprit cronometrul după 00:03:19. Antoanela Manac s-a impus în 00:04:22!

Câștigătorii cursei de pe scările SkyTower! 35 de etaje, 700 de trepte.

Câștigătorii cursei de pe scările SkyTower! La categoria 50 plus s-a impus Mihaela Pasare în 00:05:36.

”Competiția de la București a fos una reușită cu foarte mulți participanți de toate vârstele. Am reușit să câștig la categoria 50 de ani cu un timp foarte bun și să ma clasez pe locul 4 open la o secundă de podium. În continuare mă pregatesc pentru Campionatele Naționale de atletism masters în sală din februarie-martie de la București.”

Acest an a fost plin de reușite atât pe plan național cât si internațional. Pe plan național are rezultatele:

-la Campionatele Nationale de Atletism Masters în sală a obținut 3 medalii de aur în probele de triplu salt, înălțime și aruncarea greutății.

-la Campionatele Nationele de Atletism Masters în aer liber a obținut medalii de aur la triplusalt, înălțime, 80m garduri, aruncarea greutății și aruncarea suliței.

-A făcut recorduri naționale la înălțime și triplu salt.

Pe plan internațional a obținut medalia de bronz la Campionatele Mondiale de Cross Masters cu echipa la Torun, în Polonia. La Campionatele Europene de Alergare Montană a obținut medalia de bronz cu echipa în Adelboden, Elvetia. La Campionatele Balcanice de Atletism Masters de la Izmir, Turcia a obținut medalia de aur la triplusalt, medalia de aur la înălțime, medalia de argint la aruncarea greutății, medalia de aur cu ștafeta 4×400m,medalia de argint la ștafeta balcanică și medalia de argint la 4× 100m. Antrenamentele campioanei constau în: sală, stadion și antrenament montan.

Îmi doresc să fiu sănătoasă și să reprezint România la toate competițiile internaționale.

La cursa de pe scările SkyTower a alergat și Constantin Andonii! Topul categoriei 30-39 de ani a fost cu Andrei Catoiu 00:03:59, Constantin Andonii 00:04:07 și Alexandru Manciu 00:04:08.

Pe AIMX  citiți și mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE