Înotătorii care au câștigat probele de sâmbătă la Naționale!

32
Înotătorii care au câștigat probele de sâmbătă la Naționale!
sursa Facebook FRNPM

Înotătorii care au câștigat probele de sâmbătă la Naționale! David Popovici și-a mai trecut în palmares două medalii. Aur şi bronz la Campionatele Naţionale în bazin scurt de la Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni.

Înotătorii care au câștigat probele de sâmbătă la Naționale!
sursa FRNPM

Înotătorii care au câștigat probele de sâmbătă la Naționale! S-au impus în proba de ştafetă combinată 4×50 metri mixt: Aissia Claudia Prisecariu, Alecsia Maria Tenciu, David Popovici şi Dragoş Ghile.

Steaua a adunat victorii și sâmbătă. S-au impus: Anastasia Maria Bako la 50 de metri, Ioana Maria Ştirbu la 200 metri liber, Daria Maria Manea la 100 metri mixt. Vlad Ştefan Stancu s-a impus la 1500 metri liber.

Sursa Facebook, Kollar Alin

La 100 metri mixt, David Popovici ( Dinamo) s-a clasat al treilea, după sportivii Constanței, Patrick Sebastian Dinu şi Mihai Gergely. Colega lor, Brigitta Vass s-a impus la 200 metri bras sâmbătă în fața Tamarei Ioana Lospa. Vlad Ştefan Mihalache (CS Aqua Sport Citius) s-a impus în fața sportivului de la CSM București, Tobias George Dumitrache.

David Popovici a mai obţinut la aceste Naţionale două titluri, la 100 metri liber şi 200 metri liber, precum şi o medalie de bronz în proba de ştafetă 4×50 metri liber.

David are în program duminică proba de 50 metri liber.

Înotătorii care au câștigat probele de sâmbătă la Naționale!
Sursa Facebook, FRNPM

A fost întrecere tare la Naționale, în proba de 50 de metri cu Andrei Ungur (CSU Cluj) 23.56 câștigător în fața lui Andrei Mircea Anghel (CSM Bucureşti) 23.59. Pe trei a încheiat Denis Laurean Popescu (CS Olimpia Bucureşti) 23.73.

La 100 metri bras s-a impus Daniel Alexandru Nicuşan (CSM Târgu Mureş).

Alexandra Bogdaneci (CSU Piteşti) a câștigat sâmbătă la Campionatul Național de înot în bazin scurt (25 metri). Succes la 100 metri fluture.

Sursa FRNPM și ale.bogdaneci

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea