Castigatorii Romaniei la Campionatele Europene de culturism si fitness in Spania

164
Castigatorii Romaniei la Campionatele Europene de culturism si fitness in Spania

Castigatorii Romaniei la Santa Susanna, in Spania! Marcel Manea s-a impus la 90 de kilograme categoria de varsta 40-44 de ani. Dorel Toma s-a impus la general si la categoria de varsta 40 -44 de ani la plus 90 de kilograme. Costel Ilinca a fost cel mai bun la Open la peste 45 de ani. Costel a fost pe doi la Master Mens Physique la general. Gheorghe Soare a fost cel mai bun la peste 182cm.

Castigatorii Romaniei la Santa Susanna.

Suceveanul Dorel Toma este campion absolut la Europenele de culturism desfasurate in localitatea Santa Susana, din Spania. Sportivul legitimat la gruparea Euro Power Gym Suceava a aratat o forma excelenta.

Castigatorii Romaniei la Campionatele Europene de culturism si fitness in Spania

Dorel Toma a avut parte de un sezon excelent, in ultimele saptamani a reusit sa devina campion national si dublu medaliat la Balcaniada.

Pentru sportivii antrenati de Cristi Tcaciuc la Euro Power Gym Suceava urmeaza Campionatul Mondial de juniori, care va avea loc la sfarsitul lunii octombrie, in tara noastra.

In August, Dorel Toma era fericit pentru succesul la Nationale.

”Am obtinut locul intai la Campionatul National de Culturism.
Putini inteleg si foarte putini stiu ce inseamna asta. Daca a fost greu, daca a meritat tot efortul, toate sacrificiile? Pot spune un singur lucru: daca as avea sansa sa dau timpul înapoi si sa aleg un alt inceput… as face acelasi lucru! Sentimentul de a fi campion e unic si de neegalat, cu atat mai mult cand stii ca a fost obtinut dupa ani de munca si meritat!
In viata e important sa ai si amintiri nu doar vise!
Vreau sa multumesc in mod special lui Ovidiu Sfetcu , Andrei Iacov, Paul Popovici si Catalin Gemeniuc pentru sustinerea oferita!
Sport Center Sânge pentru România IBM Residence”-Dorel Toma

Pe AIMX puteti afla aici vesti si despre evolutia timisorencei Daniela Martinescu, vicecampioana europeana!

Autor: Ovidiu Pețenghea