sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXCatalin Romas a revenit pe bicicleta, in aer liber. Triatlonistul s-a antrenat...

Catalin Romas a revenit pe bicicleta, in aer liber. Triatlonistul s-a antrenat acasa.

Catalin Romas a revenit la antrenamentele in aer liber. Anul trecut Catalin Romas a fost medaliat la Campionatele Europene de triatlon pentru juniori. Sportivul de la CS Olimpia Bucuresti a cucerit medalia de bronz la Aquatlon. Catalin Romas a fost pe podium si la Campionatul National de Triatlon Sprint! Pe podium au urcat castigatorul Nicolae Seitan si Erick Rogoz Lorincz. Despre intrecerea de la Buftea puteti citi aici!

Catalin Romas a revenit la antrenamentele pe bicicleta in aer liber.

Catalin Romas a revenit pe bicicleta, in aer liber. Triatlonistul s-a antrenat acasa.

”Am făcut prima mea tura în aer liber dupa o lungă perioadă de timp și m-am simțit incredibil!
Sunt fericit că sunt din nou în stare să pun puterea pe sosea și să simt vântul pe pielea mea.
Sunt încântat să împărtășesc multe lucruri noi in viitorul apropiat.”-Catalin Romas pe pagina de socializare
.

Catalin Romas a vorbit despre cea mai grea competitie la care a prins podiumul.Campionatul National de Duatlon desfasurat la Cheile Gradistei.

”A fost o cursa care s-a desfasurat la o altitudine mare, pe o vreme rece pentru placul meu si pentru care nici nu am fost foarte bine pregatit. Cu toate acestea am reusit insa sa termin cursa pe podium si a fost o experienta care cu siguranta m-a ajutat restul sezonului.”-Catalin Romas

Generatia tanara din echipa Romaniei, formata din cadete si juniori, respectiv din Delia Dudau, Andreea Iordache, Cătălin Romas si Erick Rogoz Lorincz, a devenit campioana balcanica la Triatlon la stafeta mixta la elite! La Istanbul, Erick Rogoz si Delia Dudau au devenit campioni balcanici la juniori. Catalin Romas a castigat medalia de bronz la juniori.

Catalin Romas a revenit pe bicicleta, in aer liber. Triatlonistul s-a antrenat acasa.
Sursa Foto Tavi Tileaga

In mai anul trecut Catalin a fost pe locul trei la Nationalele de Aquatlon. Erick Rogoz Lorincz a castigat titlul de campion national la juniori si a devenit campion national la Open, Elite!Erick a concurat pentru CS Politehnica si este antrenat de Radu Claudiu. Erick a facut diferenta pe ultimii 500 de metri de alergare unde s-a rupt de restul concurentilor. Podiumul a fost ocupat si la Open tot de juniori. Cristian Tranulea a fost urmat de Catalin Romas.

Pe AIMX puteti citi aici si despre antrenamentele alergatorilor.

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE