Catalin Romas este campion National la Aquatlon. Succes la categoria Open.

87
Catalin Romas este campion National la Aquatlon. Succes la categoria Open.

Catalin Romas este campion National la Aquatlon. A avut un an greu! Dupa perioada in care competițiile sportive au fost amanate sau anulate din cauza pandemiei, Catalin a fost lovit de o masina in timpul antrenamentului de ciclism. A fost nevoie de operatie si a urmat refacerea.

Catalin Romas este campion, a revenit dupa operatie si entuziasmeaza la Nationale.

”Astazi, la putin peste 3 luni de la accidentul care m-a trimis direct in sala de operatie, am devenit Campion National la Aquatlon. Am castigat concursul la categoria Open. Tin sa le multumesc inca o data celor care au participat la recuperarea mea Mari Mada, Centrul Superfit, Dragomir Razvan, Oleksandr Zvirid.Vreau sa le multumesc si antrenorilor mei Marius Grigore, Liviu Vlasceanu, Marian Tudorica, Mihaltan Cristian. De asemenea , as vrea sa le multumesc celor de la AMSPORT Romania si Sportmedical Romania pentru suplimentele care mi-au dat forta inca de dimineata. De asemenea celor de la SportsShuttle si Orca pentru neoprenul de prima clasa , datorita caruia am reusit sa am una dintre cele mai rapide probe de inot de astazi!

Felicitari si pentru Federatia Romana de Triatlon pentru organizarea unui concurs reusit, in conditiile date. Il felicit si pe colegul meu Toma Alex alaturi de care am impartit „podiumul” virtual. ‘‘ Postarea lui Catalin Romas pe pagina de socializare.

In iunie, Catalin Romas a revenit la antrenamentele in aer liber. Anul trecut Catalin Romas a fost medaliat la Campionatele Europene de triatlon pentru juniori. Sportivul de la CS Olimpia Bucuresti a cucerit medalia de bronz la Aquatlon. Catalin Romas a fost pe podium si la Campionatul National de Triatlon Sprint! Pe podium au urcat castigatorul Nicolae Seitan si Erick Rogoz Lorincz. Despre intrecerea de la Buftea puteti citi aici!

Catalin Romas este campion National la Aquatlon. Succes la categoria Open.
Sursa Foto Tavi Tileaga

In mai anul trecut Catalin a fost pe locul trei la Nationalele de Aquatlon. Erick Rogoz Lorincz a castigat titlul de campion national la juniori si a devenit campion national la Open, Elite!Erick a concurat pentru CS Politehnica si este antrenat de Radu Claudiu. Erick a facut diferenta pe ultimii 500 de metri de alergare unde s-a rupt de restul concurentilor. Podiumul a fost ocupat si la Open tot de juniori. Cristian Tranulea a fost urmat de Catalin Romas.

Pe AIMX puteti citi aici si despre ”Personal Best” facut de Nicolae Soare la Campionatul Mondial de Semimaraton

Autor: Ovidiu Pețenghea