Catalin Ungur castiga concursuri la natatie in SUA ca sportiv si ca antrenor

626
Catalin Ungur castiga concursuri la natatie in SUA ca sportiv si ca antrenor

Catalin Ungur castiga concursuri la natatie in SUA ca sportiv si ca antrenor! Este prima performanta ca antrenor pentru sportivul care va implini in august 25 de ani. In concursul copiilor de la 8 la 14 ani Paul si colegii sai antrenori si-au condus elevii spre succes la Campionatele statului Utah.

Catalin Ungur castiga concursuri la natatie in SUA! Debutul la 24 de ani in antrenorat s-a produs la concursurile din Bountiful Utah si St George, Utah.

„Am avut 106 copii calificati. Echipa s-a format in urma cu 5 ani. Antrenorul sef este  Thomas Thorum, secondat de Charles Cullom, Jordyn, Steve, eu sunt intern coach.”-Paul Catalin Ungur

La intrecerile Senior State Championships au participat sportivi din liceu si generatii mai mici, sportivi care au avut timpi de calificare.  Catalin Ungur a participat si ca sportiv si ca antrenor. Copiii antrenati de Catalin Ungur au batut 3 recorduri ale statului Utah. Doua fete au inotat timpi de calficare pentru Phoenix. S-au remarcat Colleen MacWilliams  si Kaiya Lawson.

Catalin Ungur castiga concursuri la natatie in SUA ca sportiv si ca antrenor„In probele mele am castigat tot! 100 fluture, 100 spate, 50 craul si am batut recordurile statului Utah la 100 fluture si spate! Urmeaza Campionatele Regionale, din Phoenix. Vor fi 4 sau 5 state participante  si tot asa, criteriu de participare se face dupa timpi de calificare.”-Catalin Ungur

Catalin Ungur a mentionat pentru AIMX  seniorii din liceu de reala perspectiva: Ryan Garstang, Maili Simons, Arden Tesch, Tate Butler si Bridger Sink!

In urma cu un an Stefan Gherghel ne prezenta viziunea despre inot inspirata din modelul american!

Stefan Gherghel este recordman national, vicecampion mondial si european, specialist  la 200 metri fluture. Nascut in Baia Mare in 1978 a fost printre „pionierii” Romaniei la inot in SUA. La nivel „Masters” e triplu campion mondial. A castigat in 2010, in  Suedia medaliile de aur la 50 metri fluture, 100 metri fluture si 200 metri mixt.

Si actualul cel mai bun inotator al Romaniei Robert Glinta a fost desemnat cel mai bun debutant in sistemul american.

 

Autor: Ovidiu Pețenghea