Cea mai rapida romanca Marina Baboi castiga la 150 metri in Cehia!

368
Cea mai rapida romanca Marina Baboi castiga la 150 metri in Cehia!

Cea mai rapida romanca a fost Andreea Marina Baboi la 150 metri! Concursul cu probe neclasice a gasit-o pe Marina in concurs la  60metri și la 150metri. Baboi s-a evidentiat la Grand Prix Cheb! Rezultatele internationale ale Marinei sunt de remarcat. La Domazlice, Andreea Marina Baboi  a castigat la 100 metri plat. Sportiva de la SCM Gloria Buzau a terminat cursa in 11.76 secunde.

Cea mai rapida romanca,Andreea Marina Baboi,leaga victoriile in Europa! Rezultatele din Cehia o pregatesc pentru Campionatul Balcanic de seniori. Marina va sprinta la Pravets, Bulgaria in perioada 2-4 septembrie!

Cea mai rapida romanca Marina Baboi castiga la 150 metri in Cehia!„Al doilea concurs la care am luat startul in Cehia s-a incheiat cu noi succese. Am luat startul in probele de 60m(7.37s) și 150m(17.53s). Am ocupat a doua și respectiv prima poziție in cadrul acestor probe. A fost o experiența absolut minunata. E un concurs extraordinar și o atmosfera ce m-a facut sa ma simt ca acasa.”-Andreea Marina Baboi

Chiar daca a iesit a doua, la intrecerea cu multipla campioana ceha Klara Seidlova, Marina a etalat un ritm bun, tonus si pofta de alergare. Victoria s-a decis la 3 sutimi de secunda. La 150m a invins Marina tot cu 3 sutimi de secunda ! De remarcat ca la 60m ambele au batut recordul mitingului care era de 7,43s !

Motivata de antrenamentele facute cu Doina Voinea, sportiva nascuta pe 4 iunie 1999 progreseaza.  Detinatoare a recordului Romaniei la stafeta de 4x100m senioare, Doina Voinea stie cum sa valorifice atuurile campioanei. Doina Voinea reusea la Stara Zagora in 1985 , alaturi de Marieta Ilcu , Mihaela Pogacean si Lucia Militaru sa faca istorie pentru Romania la stafeta!

” Marina,dintre sportivele „albe”, are de la natura mai multe fibre de viteza. Colaborarea noastra a inceput pentru ca Marina sa ajunga la senioare. Foarte multi copii si juniori se pierd pe parcurs. Ea este muncitoare, serioasa si a intrat intr-un ritm profesionist. „- Doina Voinea

Pe AIMX aflati si despre parcursul Alinei Butnariu la alergare pe distanta lunga! Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea