sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăALERGARECele mai bune rezultate ale românilor la Europenele de atletism de la...

Cele mai bune rezultate ale românilor la Europenele de atletism de la Cluj

Cele mai bune rezultate ale românilor au fost la probele de sărituri și aruncări. Florentina Costina Iușco s-a impus la săritura în lungime cu 6.55 metri. Alin Alexandru Firfirică s-a impus la aruncarea discului cu 62.38 metri. Bianca Ghelber s-a clasat pe primul loc în proba de aruncare a ciocanului, la Campionatul European pe echipe, Liga I, de la Cluj-Napoca.

Cele mai bune rezultate ale românilor au fost în probele de atletism la sărituri și aruncări în cadrul Campionatului European pe echipe, Liga I, de la Cluj-Napoca.

Rareș Andrei Toader a terminat pe 2 cu 20.20 metri. Daniela Stanciu a fost pe 2 la săritura în înălțime. Sâmbătă, în prima zi de competiţie, România a mai obţinut o clasare pe doi prin Adelina Panaet la 3.000 metri obstacole.

”Așa arată o sportivă fericită și mulțumită pentru că munca depusă zi de zi, ani și ani la rând, dă rezultate. Felicitări, Daniela, pentru locul 2 la Campionatul European pe Echipe, pentru rezultatul de 1.92m, dar mai ales pentru atitudine!”- antrenoarea Oana Pantelimon pe pagina de socializare.

Anamaria Nesteriuc s-a impus în Finala B la 100 metri garduri în 13.07, cel mai bun rezultat personal.

Marina Andreea Baboi a terminat prima în finala B la 200 metri cu Personal Best 23.62!

Cosmin Ilie Dumitrache a fost pe doi în Finala B la 110 metri garduri cu 14.06. A câștigat suedezul Bengtsson Joel în 13.91

Alex Corneschi a reușit cel mai bun rezultat personal la 3000 metri cu 8:17.08 în cursa câștigată de FOPPEN Mike în 7:57.43.

În finala B la 4 x 400 metri Remus Andrei Niculiță, Vlad Dulcescu, Mihai Sorin Dringo și Mihai Cristian Pîslaru au câștigat în   3:07.28 în fața belgienilor și a norvegienilor.

Vlad Dulcescu a fost pe 2 în Finala B la 400 metri garduri.

Andreea Stefania Drăgan a reușit cel mai bun rezultat personal la săritura cu prăjina 3.60 metri și a fost pe 12 în finală.

Pe AIMX aflați aici și despre reprezentanții României la Jocurile Olimpice

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE