Cele mai bune rezultate pentru inotatoare la Cupa Romaniei de la Brasov

0
1176
Cele mai bune rezultate pentru inotatoare la Cupa Romaniei de la Brasov

Cele mai bune rezultate la senioare au fost obtinute de Alexandra Dobrin! La tineret, Maysa Rațiu a fost in top. La junioare, Sara Maria Constantinescu a fost cea mai buna. 

TOP SENIOARE!
Alexandra Dobrin – 200 m mixt – 733;
Maria Claudia Gâdea – 400 m mixt – 722;
Maysa Rațiu – 200 m liber – 720;

Va reamintim Alexandra Dobrin a avut in 2017 intentia sa renunte la inot. Alexandra s-a intors in Romania dupa ce a facut liceul in Franta si a urmat cursurile facultatii de Drept in Belgia, la Bruxelles. Alexandra este nascuta la fel ca multipla campioana  Camelia Potec , pe 19 februarie.

Alexandra Dobrin a  inceput inotul la varsta de 8 ani.

Cele mai bune rezultate pentru inotatoare la Cupa Romaniei de la BrasovParintii Alexandrei  au observat ca uraste apa. Au insistat sa invate sa inoate si s-a nascut o campioana. In septembrie 2017, Alexandra si Sabri Jari au inceput planul pentru Campionatele Nationale in bazin scurt. La Hunedoara (noiembrie 2017) Alexandra s-a impus in 4 probe diferite, si a strans si 3 medalii de argint. Alexandra Dobrin se pregateste cu profesorul emerit Mugur Tomescu de un an si jumatate!

”Prima editie a Cupei Romaniei  este o etapa pregatitoare a campionatelor de sfarsit de an ( Miercurea Ciuc, 25m, 07-10 noiembrie ). La Brasov ne-am testat fiecare sa vedem unde ne situam cu pregatirea.”-Alexandra Dobrin

Maysa Ratiu s-a evidentiat de asemenea la Cupa Romaniei de la Brasov. Cea mai buna junioara care s-a remarcat la 200 metri liber la Internationalele Romaniei din acest an a avut al treilea rezultat la senioare! Maysa a fost cea mai buna inotatoare la tineret!

Cele mai bune rezultate la tineret si le junioare! Se remarca la Brasov, Maysa Ratiu si Sara Maria Constantinescu.

TOP TINERET FEMININ
Maysa Rațiu – 200 m liber – 720;
Gabriela Ioana Gâdea – 100 m spate – 706;
Clara Andreea Spînu – 400 m liber – 695;

TOP JUNIOARE
Sara Maria Constantinescu – 50 m liber – 672;
Ioana Marin – 200 m spate – 661;
Miruna Zorzoliu – 653;

Rezultatele din Cupa României la înot pentru seniori, tineret și juniori pot fi văzute pe FRNPM, AICI!

Pe AIMX aflati AICI despre recordul obtinut la Cupa Romaniei de inotatorul antrenat de Viorel Ciobanu