Cele mai bune rezultate de la Internationalele de Natatie ale Romaniei

416
Cele mai bune rezultate de la Internationalele de Natatie ale Romaniei

Cele mai bune trei performante din concurs au apartinut lui  Andrius Sidlauskas, Daniel Martin si  Deividas Margevicius. Lituanienii au ocupat doua pozitii in Top 3! La Open feminin cel mai bun rezultat l-a avut Tatiana Salcutan din Republica Moldova in proba de 200 metri spate. La Open masculin s-a remarcat  Andrius Sidlauskas. Cea mai buna junioara a fost Maysa Ratiu care s-a remarcat la 200 metri liber. 

Cele mai bune trei performante au apartinut lui Sidlauskas la 200 metri bras, lui Martin pentru evolutia la 50 de metri spate si lui Margevicius la 100 metri spate.

La 100 metri spate a castigat Daniel Cristian Martin. Portughezul Costa a avut al doilea timp. Pe trei a incheiat Paul Andrei Rosioru. La juniori portughezul Costa a fost cel mai bun in fata romanilor Gabriel Ioan Dumitrache si Denis Laurean Popescu.

Cea mai buna junioara Maysa Ratiu a castigat la 100 metri liber in fata Biancai Andreea Costea. Reprezentantele Slovaciei le-au urmat pe romance.

La 200 metri bras inotatorul lituanian, Andrius Sidlauskas l-a intrecut pe reprezentantul Romaniei, Atila Abibula. La juniori reprezentantul Moldovei, Denis Svet s-a impus in fata lui Mihai Iacob. Pe 3 a fost Daniel Alexandru Nicusan. 

Bogdan Scarlat a castigat la 400 metri in fata lui Mihia Bogdan Petre.

Gabriela Ioana Gadea a castigat la 200 metri fluture. Andreea Ramona Dragoi si Alexandra Bogdaneci au completat top 3 open pentru Romania. La junioare  Ioana Gadea a fost in fata Andreei cu Denisa Andra Gorecki pe 3.

La 50 de metri liber a castigat George Adrian Ratiu. Lituanianul Deividas Margevicius a fost pe doi urmat de romanul Daniel Alexandru Nicusan. La juniori s-a impus Nicusan in fata lui Loeon Stan. David Popovici a fost pe 3 cu un nou record la 15 ani!

Claudia Maria Gadea si Alexandra Dobrin au fost pe podium la 400 metri mixt. A castigat proba Nikoleta Trnikova din Slovacia.

Rezultatele din cele 4 zile de concurs sunt pe FRNPM!

Autor: Ovidiu Pețenghea