Cezar Juratoni a iesit din ringul Survivor. Declaratia pugilistului la finalul intrecerilor

0
687
Cezar Juratoni a iesit din competitie dar isi sustine coechipiera, pe faimoasa Elena Ionescu. Artista a ramas singura in lupta cu trei razboinici.

Cezar Juratoni a iesit chiar inainte de finala intrecerilor din Dominicana! Cezar este pugilist campion la juniori, tineret si a trecut la profesionism unde are 11 victorii si un egal. Cezar este fratele lui Bogdan, vicecampion european in Belarus in 2013. Bogdan a obtinut medalia de bronz la Mondiale in 2011 la Baku.

Cezar Juratoni a iesit din competitie dar isi sustine coechipiera, pe faimoasa Elena Ionescu. Artista a ramas singura in lupta cu trei razboinici.

”La mine e totul sau nimic! Viata e o lupta si la fel ca in Survivor asa e si in afara concursului. Poti sa dai si de oameni buni si de oameni rai. Trebuie sa iti pastrezi calea. Sa fii drept si asa o sa ajungi unde iti doresti. Doar prin munca si prin devotament si niciodata nu o sa faci ceva extraordinar fara sacrificiu.”-Cezar Juratoni

Cezar Juratoni a iesit din ringul Survivor. Declaratia pugilistului la finalul intrecerilor

Cezar Juratoni a mizat pe rezistenta fizica si pe inteligenta in aceasta perioada solicitanta care l-a testat pana la limita supravietuirii.

„Cezar – balaurul faimoșilor, un adevarat luptător, atât în viața reală, cât și în această competiție. A fost unul din liderii Faimoșilor, pregătindu-i atât moral cât și fizic. Calmul debordant și echilibrul de care a dat dovadă l-au făcut remarcat în fața publicului și respectat de către echipă. Iți multumim că ai făcut parte din aceast show fenomen”, a spus prezentatorul Dan Cruceru pe contul său oficial de socializare.

Cezar Juratoni a iesit din concurs in primul sezon al show-ului „Survivor Romania” in jungla din Dominicana.

In Box, Cezar a inceput seria de victorii la profesionisti in fata cehului Martin Horak. Dupa succesul din 2014, au urmat doua victorii prin KO tehnic in fata marocanului Ahmid Laghmouchi si succesul in fata croatului Aleksandar Todorovic. Dupa victoriile din 2015, Cezar Juratoni l-a invins la Circul de Stat din Bucuresti pe maghiarul Gabor Farkas . Tot in 2016, la Circ, Juratoni l-a invins pe bulgarul Mladen Manev.

Cezar Juratoni e supravietuitorul din perioada de criza. Box si rezistenta

Seria de victorii la profesionisti a continuat pentru Cezar Juratoni la Timisoara. In Sala Constantin Jude, Juratoni l-a invins prin ko tehnic pe Paata Aduashvili din Georgia. Tot in 2017 Cezar Juratoni a iesit castigator la Buzau contra lui Giorgi Tevdorashvili. A fost tot victorie pentru reprezentantul Romaniei prin KO tehnic.

In 2018 Cezar Juratoni a boxat la Oradea. Bosniacul Elvis Smajlovic nu a rezistat in fata lui Cezar. Dupa doua luni, Juratoni urca in ring si-l infrunta la Varpalota, in Ungaria pe italianul nascut in Maroc, Yassine Habachi. A fost primul egal dupa 8 victorii consecutive!

Cezar si-a reluat seria de victorii tot in 2018 in septembrie. Juratonii l-a invins tot in Ungaria, dar la Kalaszi Sporthall, Budakalász pe Soso Abuladze din Georgia.

In noiembrie 2018, Juratoni a castigat dupa KO in fata lui Mirnes Denadic . Bosniacul a pierdut in Sala Polivalenta din Arad. Anul trecut Cezar a castigat dupa KO tehnic in fata lui Ermin Avdic, in Ungaria, la Sporthall Budakalász, Budakalász.

Pe AIMX puteti citi aici si despre multiplu campion al Romaniei la maraton si semimaraton, implicat in concursurile de Masters.