Ciucas X3: Cristina Constantin, victorie la primul ultra alergat in Romania

699
  Ciucas X3 a fost primul ultra alergat de Cristina Constantin in Romania. Ultramaratonista traieste in Spania de 14 ani.  A fost prima dintre fete la Ciucas X3 si a venit pe locul 13 in clasamentul general. Cristina a facut parte in acest an si din lotul Romaniei care a participat la Campionatul Mondial de Ultramaraton Montan.

 Ultramaratonista stabilita in Madrid a parcurs cei 105 kilometri in 16 ore, 1 minute si 6 secunde

 Cristina Constantin Ciucas X3   Cristina Constantin a povestit pentru aimx.ro prima experienta la un ultramaraton in Romania. „Sentimentele au fost coplesitoare pentru ca am participat la mine acasa, dar si benefice. Sportivele romance sunt extrem de competitive si le felicit pentru rezultatele obtinute . M-am bucurat de peisajele noastre superbe. Am incercat sa scot un timp cat mai bun, fara a forta insa limitele. Am reusit un timp mai bun fata de cel cu care s-a castigat anul trecut ( Cristina Cecan  16.51.30) si asta ma bucura. Cu siguranta la anul veti auzi din nou de mine :). Totul a fost perfect, iar organizarea a fost excelenta”

Podium feminin, Ciucas X3, ultramaraton:

  1. Cristina Constantin 16.01.06
  2. Diana Surubaru       16.46.08
  3. Elena Ungureanu     17.07.50

   ” Sa reprezint Romania la Mondiale a fost o mandrie. O voi face cu mare placere daca voi mai fi convocata in echipa nationala.”– Cristina Constantin pentru aimx.ro

Mai multe amanunte despre valoroasa alergatoare romanca puteti citi intr-un reportaj aimx.ro.

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: fisheye.ro, Christian Von Bratu