marți, februarie 20, 2024
AcasăALERGAREClaudia Bobocea a facut record de sezon si vrea ( 8'50"00)...

Claudia Bobocea a facut record de sezon si vrea ( 8’50″00) la 3000 de metri

Claudia Bobocea alearga pentru performanta. De la un an la altul si-a construit strategia care sa o ajute sa-si imbunatateasca recordurile personale

Echipa formata cu  antrenorul Valentin Anghel si colaborarea in Portugalia cu specialisti au ajutat-o.

Claudia Bobocea a gasit in Portugalia la  Monte Gordo locul ideal pentru antrenament!

Claudia practica  atletismul de performanta din 2007. A inceput cu Valentin Anghel la CSS Ilfov, apoi a semnat la CS Farul. La Constanta a alergat si a studiat la Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universității „Ovidius”.

In 2014  Claudia Bobocea s-a transferat la CSM Sfantu Gheorghe.

Claudia a participat la Universiada de vara din 2015 de la Gwangju si vrea sa revina in Asia , peste doi ani la Jocurile Olimpice. Un an mai tarziu  bifa timpul de 4.09:64 si mergea la Campionatul Mondial de Atletism in sala de la Portland. Nu a prins finala probei de 1500 m. Tot in 2016 si-a indeplinit baremul de calificare pentru proba de 800 m la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Claudia a avut timpul de  2:01,49, record personal. Atleta nascuta pe 11 iunie 1992 a intrat in concurs si pentru CSA Steaua si este membra a Clubului Sporting Portugal.

Anul acesta Claudia Bobocea a facut record de sezon in sala, in Cehia. Rezultate aici!

” Am avut onoarea sa alerg la Ostrava cu doua campioane olimpice( Hellen Obiri si Ruth Jebet).  Am terminat cursa de 3000m cu un record de sezon 8’53″97. Este prima cursa din acest an. Imi doresc sa imi fac baremul la proba de 3000m ( 8’50″00) pentru Campionatele Mondiale de sala de la Birmingham. Este un inceput bun de an!  Dupa cursa de la Ostrava am incredere in mine ca voi putea realiza baremul pentru C.M .”

Claudia Bobocea are programat umatorul concurs la Bucuresti (3-4 februarie ) la Campionatul National.

Bucuresteanca va lua starul si in proba de 1500m la Dusseldorf in data de 6 februarie.

Vreau sa imi depasesc limitele la fiecare concurs, iar pe langa lupta cu adversarele , cronometrul este primul meu adversar!

Autor: Ovidiu Petenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE