Claudiu Belețoiu a luat startul la Frozen Peaks. 269k de alergare în Munții Rodopi.

197
Claudiu Belețoiu a luat startul la Frozen Peaks. 269k de alergare în Munții Rodopi.

Claudiu Belețoiu participă la FROZEN PEAKS, o cursă la înălțime, altitdinea maximă ajungând la 2.232 de metri.

Claudiu Belețoiu și echipa Autonom s-au remarcat la 10km în cadrul Bucharest HALF MARATHON.

”Sper să mă ridic la nivelul pregătirii cursei de către organizatori, cât și la nivelul pregătirii personale la care am muncit consecvent, antrenându-mă specific în ultimele 2 luni.” a postat pe pagina de socializare Claudiu Belețoiu.

Claudiu participă la Frozen Peaks după întrecerea de la Semimaratonul București.

”Weekendul trecut a fost unul activ, în care ne-am bucurat de alergare și de roadele după munca de pregătire a cursei de 10km în cadrul Bucharest HALF MARATHON. Din echipa Autonom au făcut parte peste 100 de alergători. I-am însoțit pe traseul de cursă și pe traseul de până la cursă, acela al pregătirii.Am cunoscut o echipă care muncește, dar se și distrează. Mulțumesc pentru încrederea acordată!” a postat pe pagina de socializare Claudiu Belețoiu.

Nicolae Soare și Ancuţa Bobocel sunt în topul românilor la Semimaratonul Bucureşti. Kenyanul Panuel Mcungo şi burundeza Cavaline Nahimana au câştigat, duminică, probele masculină şi feminină pe distanţa de 21,097 kilometri.  Nicolae Soare a încheiat cursa pe locul 4, el fiind cronometrat cu timpul de o oră, 3 minute şi 27 de secunde. Ancuţa Bobocel a sosit pe poziţia a patra, trecând linia de sosire după o oră, 13 minute şi 39 de secunde.

Nicolae Soare și Ancuţa Bobocel sunt în topul 4 al celor mai buni la Semimaratonul Bucureşti. Cursa de 10 kilometri din cadrul evenimentului atletic din capitală a fost câştigată atât la masculin, cât şi la feminin de sportivi români. 

Nicolae Soare și Ancuţa Bobocel sunt în topul românilor la Semimaratonul Bucureşti
sursa Bucharest HALF MARATHON

Andrei Rusu s-a impus la masculin cu timpul de 29 de minute şi 44 de secunde, locurile 2 şi 3 revenindu-le lui Vitalie Gheorghiţă (Republica Moldova, 31 de minute şi 13 secunde) şi Andrei Ştefana (România, 32 de minute).

Aflați și care sunt campionii europeni ai României la Men’s Bodybuilding. Detalii sunt pe AIMX ,   aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea