Ede Molnar și Salome Bondor au câștigat la Triada MTB de la Avrig.

0
332
Ede Molnar și Salome Bondor au câștigat la Triada MTB de la Avrig.
sursa BikeXpert

Ede Molnar și Salome Bondor au făcut parte din cei 500 de concurenți din toate colțurile țării, ca și un sportiv din Olanda, care a mai participat la curse de ciclocros în România.

Ede Molnar și Salome Bondor au demonstrat că se află într-o formă foarte bună.

Ede s-a impus la contratimp individual (XCT) de 18 kilometri și 370 de metri diferență de nivel. Punctul de plecare al sportivilor a fost la Mârșa, cu linia de finish în apropierea orașului Avrig. Cel mai bun timp a fost stabilit de ciclistul legitimat la Dinamo-BikeXpert-Superbet: 44 minute și 22 de secunde. Vlad Dobre de la Scott ProCycling România a fost pe doi. Podiumul la categoria Elite masculin a fost completat de olandezul Gosse van der Meer, singurul participant străin din competiție. La categoria Open feminin s-a impus Salome Bondor de la ACS Living Bike. Sportiva a terminat după o oră și aproape două minute în fața sportivei Suzanne Hilbert de la NoMad Merida CST. Pe trei a încheiat Adina Patriche de la ACS Evergreen.

A urmat întrecerea pe distanța de 55 de kilometri și 1.545 metri diferență de nivel, cu startul și finișul la Avrig. După două ore și 39 de minute de cursă, Ede Molnar a demonstrat din nou că se află într-o formă foarte bună. Bogdan Duca l-a urmat pe probă pe Ede. Răzvan Grec de la CSU Scott a încheiat pe locul 3 la un minut distanță de cei doi sportivi legitimați la BikeXpert.

Salome Bondor a câștigat la Triada MTB de la Avrig în fața sportivei Suzanne Hilbert cu un avantaj de 5 minute. Roxana Rimniceanu de la HPM Pro Mountains a terminat pe trei. Salome Bondor are la dispoziție modelul SCOTT SPARK RC WORLD CUP EVO AXS.

Pe AIMX citiți aici mai multe vești din ciclism!